Helt uten filter

This content has been archived. It may no longer be relevant

Tara Leslie (27) og Martine Onstad (24), fra henholdsvis Oslo og Bergen, har opprettet en nettside hvor de legger ut ting som ingen andre snakker om.

Sluttet i fulltidsjobb for å satse på nettisden

– Det er en fulltidsjobb. Vi sluttet i jobbene for å satse på nettsiden. Tara var journalist og Martine var redaktør i magasinet Utetrend, forteller de.

Det er ingen tvil om at Tara og Martine har store ambisjoner – de skal bli programledere, og som de legger til:

–Vi har Oscar-talen klar!

Hør de to snakke om nettsiden:

–Vi har Oscar-talen klar!

Frekk på REC

Frekk på Rec er en filmsamling som ligger ute på nettsiden, og serier som “Typisk Jenter” har fått mye oppmerksomhet den siste tiden. Seriens innhold forklares som følger:

Shit girls do, man! Det er ting vi jenter gjør, men som ingen snakker om eller innrømmer. Målet vårt i tillegg til at vi skal bli programledere er at nordmenn skal le av seg selv, og ha selvironi.

– Ting som skjer i hverdagen som folk syns er kleint, er gøy.

“Vi har ingen tid å miste – og har mye å ta igjen”

Jentene har mye på programmet, og har nylig startet sin nye serie “Kleint”

– Vi begynner med en serie som heter “Kleint”. Det er rettet mot begge kjønn, og vi er mer i offentligheten. Det går ut på kleine situasjoner som oppstår når man er ute blant folk som å tryne på isen.

Hvor kommer ideene fra?

– Jeg tror du aldri har møtt mer kreative mennesker enn oss. Det som er så gull med oss er at vi utfyller hverandre og er våre beste kontraster.

– Sammen med teamet vårt gjør vi videoene. Vi er bare oss selv, og teamet viser den beste siden av oss.

Har lyst å lage bråk

Med en nettside som får mye oppmerksomhet, er det klart at det også kommer en del kritikk.

Hør Tara og Martine fortelle om kritikken de mottar:

– Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er stolt over alt som ligger på nettsiden, sier Tara. – Jeg legger ikke ut bilde av magen min – det er fullt av cellulitter – og jeg retusjerer ikke det vekk. Så alt som ligger der er vi kanon-stolte over.

– Tenk så jævla kjedelig det hadde vært om alle hadde hatt samme meninger, legger hun til.

– Hadde vi vært to gutter så hadde ingen sagt noe om vi hadde stått i bokseren ute. Vi jenter får alltid mer kritikk når vi kler av oss eller snakker om sex, forteller Martine.

– Folk tror vi er leksikon. Om vi skriver punkter som jenter, gutter eller menn ikke kan – så får vi kritikk. Det er gøy at vi engasjerer folk, oppsummerer de.

Anbefalte artikler