Store P på Hulen

This content has been archived. It may no longer be relevant

Aviser skrøt nesten unisont av Store P da han slapp «Regnmannen» i februar i år. Dette etter å ha gjestet på sanger med blant annet Lars Vaular.

Utenomjordisk stil

VGs Sandeep Singh beskriver Store Ps stil som nesten utenomjordisk. Med en fin kontrast mellom de harde, rytmiske bassmønstrene og de forførende og myke lyriske tryllekunstner – fullført av en like forførende og myk stemme – viser P seg som en original skikkelse på den ellers barske hip-hop-scenen.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=A8PW4TMYJU4&w=560&h=315]

Vil bli tatt mer på alvor

Etter februar dette året har det også blitt lite plass til A-laget i rapperens artist-hverdag. Som han sier i et intervju med Natt & Dag, har han med vilje styrt unna alt «fittepreiket», og vil med denne utgivelsen prøve å bli tatt litt mer på alvor. I samme intervju uttaler han også «Jeg sier «mus» én gang, men det er når jeg snakker om katter. Det må være lov».

På hjemmebane

Til tross for Store P sitt bergenske opphav, blir konserten i helgen hans første egne konsert på den bergenske scenen, bortsett fra på festivalen Bergenfest. Før dette har han hatt en relativt travel sommer med konserter på blant annet Øyafestivalen, Slottsfjell, Hove og Bergenfest – til nesten utlukkende gode anmeldelser. Det sås tvil om rapperen fra Fyllingsdalen vil gjøre noe særlig dårligere på hjemmebane.

Anbefalte artikler