«Vekkskremt»

This content has been archived. It may no longer be relevant

Livet som student kan til tider være stressende. Man baserer seg på små marginer, intensive skippertak og ender som skal møtes. Som regel ordner disse tingene seg, men akkurat i det du tror du har levert i riktig mappe, betalt semesteravgiften innen fristen og kun trenger å koble av før den viktige eksamenen, hvem ringer da? Riktig, torsdagsgjengen i Studentmorgen.

– Okey…?

Fylleangst kan bestå av så mangt. For SV-studenten Max var nok denne på sitt verste på en god stund torsdag morgen i fadderuken, dagen etter at et arrangement på Jacob Aall hadde gått litt over styr. To øl for mye og glassknusing var stikkordene for Max sin onsdagskveld. Som den samfunnsbevisste gjengen vi i Studentmorgen er, kunne vi ikke la denne oppførselen gå upåaktet hen. Som Rune Lorentzen ifra det noenlunde ekte advokatfirmaet «Lorentzen & Sønn», ringte vi opp Max for å gi han en litt dårligere start på morgenen. For når du har knust glass må du gjøre opp for deg, på en eller annen måte.

Har du forslag til hvem vi skal lure i «Vekkskremt»? Send inn navn, telefonnummer og bakgrunnsinformasjon til vekkskremt@srib.no.

Hør denne ukens offer under:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/09/Vekkskremt-Max.mp3]

Trykk her for å høre alle Vekkskremtene fra vårsemesteret.

Anbefalte artikler