Den skjulte virkeligheten

This content has been archived. It may no longer be relevant

Når jeg hører ordet konspirasjonsteori så tenker jeg på UFOer, Illuminati og sionister som vil overta verden. Det blir bestandig observert UFOer verden over, og i enkelte tilfeller har disse til og med kidnappet mennesker ved å suge dem til seg med sterke lys. Illuminati er en skummel organisasjon som søker verdensherredømme gjennom hemmelige handlinger som ingen hører noe om. Det samme gjelder sionistene som forfalsket holocaust og pønsker nå videre på hvordan de skal overta jorden ved hjelp av verdens største banker.

Det er ikke lett å forestille seg en slik verden, hvor alt er resultat av forsiktig planlagte strategier, om det er i regi av romvesener, Illuminati eller Sionister. Internett har tatt konspirasjonsteorier til nye høyder. Idag kan du lære om hvordan Obama er et reptil eller hvordan kineserene egentlig er avlet mellom romvesner og mennesker. Vi lever i en usikker tid.

Da konspirasjonsteorier er et meget bredt tema finnes det også mer jordnære eksempler. Populære teorier over det siste tiåret kan omhandle ting som terroren den niende september 2001 i USA, eller den mystiske forsvinningen av Malaysia Airlines flight 370. Om Bin Ladens død, Ukrainas nye regjering eller Kinas engasjement i Afrikas jordbruksområder. Firmaer som holder igjen teknologi eller verdensbanken som underkaster seg nasjoner ved hjelp av gjeld og økonomiske kompromisser.

Det som skal være sikkert og visst er at det finnes mennesker som mener å ha svar på ting du kanskje allerede trodde du hadde svar på, og sammenhenger du aldri kunne ha forestilt deg. Det er vanskelig å forholde seg til ting som motsier såpass mye av det du tror på, men er det dermed sagt at det bare tull? Alt sammen?

Den ultimate konspirasjonen

Hva om jeg fortalte deg om en konspirasjon som omhandler en gruppe mennesker som jobber med å utvikle et våpen som aldri før har blitt sett? Våpenet vil forandre menneskehetens syn på krig til all evighet, og alle som havner borti informasjon om skapelsen av dette våpenet blir enten drept, fengslet eller absorbert i prosjektet.

Vitenskap og militær teknologi står i arbeid dag og natt til denne gruppen mennesker når målet sitt. De bygger ett våpen som kan drepe hundre tusener, kanskje millioner av mennesker, i en smell. Denne gruppen mennesker ønsker å bruke dette våpenet mot sitt lands svorne fiende, som de tilfeldigvis er i krig mot.

Skeptikerne ser sikkert dumt på meg mens de ruller med øynene på det jeg har å si. Hva om jeg fortalte deg at dette våpenet eksisterer, og at skapelsen av dette våpenet faktisk tok sted. Sjette august 1945 ble dette våpenet brukt mot Hiroshima og Nagasaki i Japan, og oppnådde det ønskede målet. Er ikke det en konspirasjon?

En konspirasjonsteori trenger ikke å inneholde Illuminati eller hemmelige organisasjoner, reptiler eller romvesner. Alt de trenger er at noen konspirerer om noe. Det kan være at media eller en stat prøver å skjule noe, til at enkelte store firmaer ødelegger vannkilder i India. Konspirasjonsteorier blir ofte “kastet i bås” og anses som noe du må mangle en skrue å to for å tro på, men trenger det virkelig å være slik? Er ikke skeptisisme bra nok når det retter seg mot stater, organisasjoner eller firmaer? Hvem bestemmer når noe er sant eller ikke? Er det NRK?

Det inngår mye sprøtt innen emnet konspirasjonsteorier som omhandler alt mellom himmel og jord, og selv det som befinner seg utfor. Som et såpass bredt emne lider konspirasjonsteorier som alt annet av radikalisme i enkelttilfeller og det er ofte disse som blir foretrukket som eksempel på hva som inngår i konspirasjonsteorier hos folk flest.

Vi ønsker å kaste lys på konspirasjonsteorier i alle former og fasonger i Førtito, så tune inn førstkommende lørdag klokken 11:00 for å lære mer.

Siste podcaster

    Anbefalte artikler