Spillelisten uke 43

This content has been archived. It may no longer be relevant

08. Psyence Fiction – Spy vs Spy

Aleksander Johansen & Co er endelig ute med den første singelen på debutplaten, som skal være rett rundt hjørnet. Spy vs Spy er tittelsporet og hvis dette er standarden de har satt for det nye albumet, kan det ikke bli noe annet enn helt fantastisk. Psyence Fiction er i disse dager på turné med Highasakite og på fredag kommer de til Bergen. Forhåpentligvis har du allerede skaffet deg billett, for konserten er selvfølgelig utsolgt for lenge siden.

07. Pyhufnt – Magic Memories

En ting er sikkert, Put Your Hands Up For Neo-Tokyo er på ingen måte redd for å mikse ulike sjangere. Den Japan-inspirerte gjengen har en veldig spesiell sound som man ikke hører så ofte, men som virkelig har noe ved seg. Det har blitt kalt for high-fi bedroom music, noe som faktisk kan sies å være en svært passende beskrivelse. Angivelig har de en EP rett rundt hjørnet, sjekk det ut folkens!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/171470016″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

06. Cambio Sun – Mad As They Come

Bak navnet Cambio Sun gjemmer det seg en talentfull 19-åring ved navn Charie Tait. Cambio Sun har flere godbiter liggende ute på soundcloud, singlene “Finite” og “Weight Of The World” kan anbefales på det varmeste. Ryktet går også om at et album kommer nå i slutten av oktober, så stay tuned!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/172417592″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

05. SHAKANAKA – Young Neil

Det er mange bergensere på ukens A-liste, noe som jo egentlig er en selvfølge når man lager studentradio i Norges fremste musikkby. Shakanaka består av Eirik på trommer og Torgeir på gitar, eller Egg og Toggi som de foretrekker å bli kalt. For noen år siden hadde de bandet Berlingo sammen, men har hatt et lite års pause. Radarparet er nå tilbake med nytt navn og like god og skranglete pop. Definitivt dansbart!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/170488560″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

04. Antler – The Dip

Antler er minimal synthpop på sitt absolutt beste. Bandet består av tre elever fra Norges musikkhøyskole og har for tiden base i Oslo. Det er umulig å ikke like dette, deilig synth og nydelig vokal er sjeldent en dårlig kombinasjon. Stemmen til Natali Abrahamsen Garner er utrolig behagelig og på grensen til hypnotiserende. Følg med på disse tre, Trigger spår en lysende fremtid!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/169059639″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

03. Gengahr – Bathed in Light

Det er ikke mange uker siden vi listet singelen “Powder” til stor begeistring fra samtlige i programmet, så når Gengahr slapp sin nyeste singel “Bathed in Light” måtte den på lista. Det er lett å trekke linjer til band som MGMT, Unknown Mortal Orchestra og Tame Impala, og det kan vel ikke være negativt? Det er deilig indierock som smyger seg behagelig inn i øregangen og gjerne blir liggende lenge.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/172404426″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

02. Ukens Album: Silja Sol – På Hjertet

Det er ingen hemmelighet at vi i Trigger elsker Silja Sol, vi har tross alt A-listet nesten alle singlene hun har kommet med til nå. Derfor var gleden stor når debutalbumet “På Hjertet” endelig ble sluppet, selvfølgelig til strålende kritikker.  Den tidligere studentradiomedarbeideren skriver låter rett fra hjertet (og levra),  noe vi digger!  Løp og kjøp!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/171411686″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

01. Ukens Låt: ATTICUS BEATS – Decisions (feat. Woodes)

Vi i Trigger har en forkjærlighet for Australia, og ukas låt er et perfekt eksempel på hvorfor. Dette er faktisk ATTICUS BEATS sin første singel, hvem skulle trodd det? Det er velprodusert og ikke minst veldig, veldig fint. Vokalen tilhører Woodes, en annen spennende australier. Disse to burde definitivt få til flere samarbeidsprosjekter.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/170403172″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Følg Triggers spilleliste på Spotify, her:

Anbefalte artikler