Studentenes høyeste organ

This content has been archived. It may no longer be relevant

På mandag forrige uke fikk vi besøk av studentpolitiker Andreas Olsbø. Det var nemlig gjesteprogramlederuke i studentmorgen. Andreas representerer Studentparlamentet ved HIB, og selv om han er en student på permisjon, gjør han alt han kan for studentene. Han tok rollen som programleder med glans, noe du kan høre lengre ned i saken.

Studentparlamentet

Andreas  bestemte seg for å ta et friår fra studiene sine ved Høgskolen i Bergen, grunnet at han ble valgt inn som politisk nestleder i Studentparlamentet ved HIB. Studentparlamentet hjelper med å ta opp saker og løse disse for studentene. Dette kan være alt fra hva man vil ha til lunsj til digitalisering av eksamen. De jobber med flere prosjekter, og ett som er i fokus nå er å få hele studentbygget på Kronstad til å tilhøre Studentparlamentet.

– Vi jobber også med noen morsomme kampanjer, men jeg kommer ikke på noen akkurat nå, sier Andreas.

Hør hva Studentparlamentet kan hjelpe deg med her:

Kjærlighetssang fra en 12 åring

I løpet av morgenstunden underholdte Andreas oss med alt fra imitasjoner fra Batman til en lærerik Quiz. Vi fikk til og med lov til å “stalke” vår kjære gjest på Facebook. Med hjelp av Facebook fant vi ut at han hadde gjestet God morgen Norge med en piercing i øyenbrynet. Noe han heldigvis hadde fjernet etter årene som hadde gått. Gutten fra bildet var erstattet med en mer moden utgave.

Andreas fikk æren av å være med i vår faste spalte Anines Dagbok. Her leser jeg opp dagboken min fra 6.klasse og denne gangen leste jeg opp min selvskrevne kjærlighetssang. Andreas var rask til å lage vokal til denne sangen med hjelp av vår faste medarbeider Torstein Bøe. Dette var vakkert og forferdelig på en og samme tid. Det var høye, lyse og sure toner og det hele kunne minne om en kråke på helium. Ikke pent, men hysterisk morsomt.

Hør Andreas sitt bidrag til den emosjonelle kjærlighetslåten min her:

Anbefalte artikler