BLÅ LISTE: Mia Milde

This content has been archived. It may no longer be relevant

Blå Liste er en liberalkonservativ liste og stiller til valg ved Studentparlamentet for perioden 2014-2015. I den anledning fikk vi lov til ha Mia Milde med i studio i hele 3 timer.

Bli kjent med Mia Milde

Mia forteller selv at hun er en travel og veldig spontan person.

– Jeg har forskjellige ting å gjøre hver eneste dag og hele tiden. Jeg er veldig spontan og snubler alltid bort i noe, og skal jo egentlig være en student også, ler hun.

En av studieretningene Mia prøvde seg på var i Hellas, og det gikk ikke akkurat etter planen.

– Jeg var på utveksling i Athen for å studere filosofi, og i Athen streiker man hele tiden. De streiket så lenge at skolen aldri åpnet når jeg var der, og det har aldri skjedd før. Jeg kunne ikke engang komme inn på skolen å ta bilder, for der var det okkupanter.

Medarbeider Therese har “stalket” Mia på internett og kjører igang en “dilemma” lek.

Hør hva Mia foretrekker av McDonals eller Burgerking her:

Hva er Blå Liste?

Blå Liste er en liberalkonservativ liste i Studentparlamentet ved Velferdstinget i Bergen. Men hva gjør egentlig Blå Liste?

– Det er litt annerledes enn det man tror. Når det er en valgkamp forteller en hva Blå Liste ønsker å gjøre, men det eneste vi gjør med det er voteringene, så stemmer vi for eller imot. Man skriver restitusjoner og så stemmes det i Studentparlamentet og Velferdstinget. Så enkelt som det.

Mia Milde er selv veldig aktiv i studentpolitikken, og sitter på en del roller.

– Jeg sitter i forskjellige utvalg, og ved Velferdstinget er jeg en av de 9 representantene fra UiB.

Hør og bli bedre kjent med Blå Liste her:

Studentmorgen Tirsdag har en egen fast lek vi kaller “Trekkspillet”. Dette går ut på å improvisere en helt tilfeldig tekst, over en helt tilfeldig instumental sang. En nervøs Mia fikk æren av å bli med på leken.

Hør Mia synge om svette i “Trekkspillet” her:

Anbefalte artikler