Håndboka

This content has been archived. It may no longer be relevant

Studentmorgen tirsdag har de siste tre ukene gått gjennom vanlige ønsker for hverdagen og kommet opp med fasitsvar på “hvordan bli den beste…” i vår egen spalte Håndboka. Så hvordan blir man den kuleste kollektivbeboeren?

Jorunn mener du burde lage mat og deretter by folk på denne maten. Veronica mener at du må lage jævlig mye bråk om morgenen, og Therese mener man gjerne må ta andres i mat fra kjøleskapet. Det viktigste er at du later som om du er en helt annen. Lyv om å være lokalkjent og lyv gjerne på deg en kjendisstatus. Du bør også oppføre deg seksuelt aggressivt ovenfor alle av kjønnet du ønsker å ligge med og gjerne snike deg inn i sengen deres.

Hør Jorunn, Veronica og Thereses sosiale ambisjoner her:

Så hvordan er man en god aktivist?

Rine mener at aktisvister er menneskene på Torgallmenningen som skal verve oss til ting.

– Jeg mener det er viktig å psyke ut bivånerne, gjerne løpe etter de og kreve en signatur.

Veronica føler hun må legge til at det ikke hjelper å være hundre mennesker fra samme organisasjon på Torgallmenningen samtidig, og Jorunn konkluderer med at når man står på Torgallmenningen må man være engasjert og målbevisst.

– Man trenger viljestyrke og man må for guds skyld skjønne at når man sier man ikke har lyst til å støtte saken din så har man ikke lyst til å støtte saken din. Jeg har mange opplevelser av dette.

Hør Jorunn. Rine, Veronica og jentene på utplassering, Synnøve og Nicoline prøve å være engasjerte medmennesker her:

Anbefalte artikler