Hvordan overleve Sahara og Arktis

This content has been archived. It may no longer be relevant

 

Overlevelsesguiden går ut på at deltakerne får tildelt en liste med fem redskaper. Ut fra denne listen skal de velge tre, og bruke kreativiteten til å overleve en fiktiv situasjon, men dog reelle i sinnet. Dette har som regel ikke ønskelig utfall for deltakerne.

Hva ville du valgt?

Onsdag var det Studentmorgens egne Anja Charlotte Markussen og Kristine Kjendalen som først skulle i ilden. Etterpå ble Micetro-engasjerte Mathias Kolberg Eriksen og Mikjel Fredricson Gjernes testet med overraskende resultater.

Dere snur dere, og det er 200 kjøttetende pingviner som springer og skal spise dere. Overlev med tre gjenstander!

Dette var scenarioet Micetro, som gjester i anledning Micetro-kickoff påfølgende kveld, fikk slengt i ansiktet under spalten. Og hver uke blir det servert like skumle, om ikke verre scenarier, som både ansatte og gjester blir kastet ut i.

Overlevelsesguiden med Micetro:

De er begge med i Micetro, så de kjenner til kunsten å improvisere.
De er begge med i Micetro, så de kjenner til kunsten å improvisere. (Foto: Petter Aron Høyer-Fjellstad)

Overlevelsesguiden med Tonje og Sandra:

 

 

 Hva er Micetro?

Micetro er en improvisasjons-/teatergruppe i Bergen. Studentradiotryne og Micetroengasjerte Mathias utdyper:

– Micetro er en teatersportkonkurranse, der 12 improvisatører kjemper, kniver, om å bli kveldens micetro.

Måten det fungerer på er at to regissører roper opp deltakernummer som på forhånd har blitt utdelt. Spillerne som blir valgt, går opp og gjør en scene som regissøren har bestemt, og blir gitt poeng ut fra publikums respons.

Er det slik at de som gjør det best får opptre etter hvert?

– Slik det foregår er at man kan komme klokken 18:00, istedet for klokken 20:00. Da har vi en liten workshop på en time, ikke noe press, bare veldig hyggelig og koselig. Der spiller vi impro (improvisasjon) i en time. Og alle kan komme. Om du ikke aner hva impro er eller om du har gjort det i tre år, så er det bare å møte opp, og så kan man skrive seg på en liste om man vil spille, så velger regissøren ut. Men er du en ivrig fyr og har vært der i seks uker uten å ha fått spilt en dritt, så er det på tide.

Micetro tar sted annenhver onsdag på Det Akademiske Kvarter. Workshop begynner 18:00 og foregår i en time. Dretter følger det et spennende og morsomt show som starter klokken 20:00.

Anbefalte artikler