Lissie: Tinder som turistguide

This content has been archived. It may no longer be relevant

– Det høres kanskje rart ut, men det er en ny greie jeg har. Når jeg reiser til forskjellige byer logger jeg meg på Tinder og finner hyggelige folk som har lyst å ta meg med på ting.

Det viser seg altså at Tinder kan brukes til så mangt. Den 32 år gamle artisten fra Illinois har opplevd alt fra kajakkpadling til lokal ølsmaking ved hjelp av den beryktede sjekkeappen.

– I går møtte jeg en kul fyr fra Bergen som tok meg med opp Stoltzen, etterfulgt av en svømmetur på toppen. Han visste om alle de kule barene og restaurantene, så jeg følte virkelig at jeg fikk en komplett lokal opplevelse. Vi prøvde å dra innom Apollon, men vi var litt sent ute, så vi dro videre til et kult sted lenger ned i gaten. Før på dagen spiste jeg også en veldig god burger på Litteraturhuset.

– Blir du ikke gjenkjent på Tinder da?

– Én kjente meg igjen, men jeg bryr meg egentlig ikke så mye om å bli gjenkjent. Jeg føler at det er nokså trygt i Norge, andre steder kan det fort bli mer creepy. Jeg måtte riktignok si til en fyr da jeg satt meg inn i bilen hans at han ikke måtte finne på å myrde meg, men det gikk helt fint.

Lissie på Ole Bull. Foto: Bernt Olav Thorsheim.
Lissie på Ole Bull. (Foto: Bernt Olav Thorsheim)

Hør mer om Tinder, Lissie sin opptreden i Operaen i Oslo og fremtidige plateplaner her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/08/LISSIE1.mp3]

Anbefalte artikler