Spillelisten uke 14

This content has been archived. It may no longer be relevant

8. KWABS – Pray For Love

Kwabs er gospel som møter elektronika, i regi av britisk-ghanesiske Kwabena Sarkodee Adjepong. Pray For Love er tittellåten på den kommende Ep’en som slippes 6 mai. Nyt.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/140030233″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

7. Thea & the Wild – Ropes

Thea & the Wild er Thea Glenton Raknes sitt soloprosjekt, som hun startet opp i 2013. Thea har allerede rukket å smelte alle gutters hjerter her i Studentradioen ved å være både poppy, rockete og sjarmerende på samme tid. Hun er en av dem vi skal følge nøye med på fremover.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/140690550″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

6. Casa Murilo – Sleeping With the Lights On

Britene Chris Winfield og Dan Hesketh, har for lengst slått røtter i Norge med sine fengende låter og energiske opptredener. Siden platedebuten i 2009, har de spilt landet rundt og gjort suksess på radio. Det kommende tredjealbumet slippes i september, og guttene setter nå ut på en akustisk norgesturné. Bergen og Nobel Pobel førstkommende lørdag og søndag. 

 [youtube http://www.youtube.com/watch?v=NT2pS8cOr54?feature=player_detailpage&w=640&h=360] 

5. X Priest X – Isn’t it So

Hjernene bak X Priest X er Madeleine Priest og David Kazyk, og låten vi har listet er hentet fra EP’n Samurai som slippes 15 april. Låten er, tro det eller ei, Walking Dead inspirert, og handler om alvorlig narko-misbruk. Samtidig er det en solid blanding av melankoli og rytme, og svevende vokaler som sender tankene i retning Grimes.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/140523962″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

4. Línt – Mierka

Mierka er første singel etter slippet av Línt EP i 2013 (Klangkollektivet), og etter flere gode konserter har shoegazerne allerede rukket å få mye oppmerksomhet i musikklivet i Bergen. Bandet ble også nettopp lansert som Hove-klare, noe vi synes er veldig kult.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/138188516″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

3. Cari Cari – Dear Mr.Tarantino

Cari Cari er en gjenganger på A-listen vår, med tidligere listinger av låtene White Line Fever og No War. Vi er fan og legger ikke skjul på det. Nå er også EP’n deres Amerippidunkler (endelig) ute, så det er bare å lytte. Sjekk også ut denne DIY-videoen deres til låten:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=OKpijaxYLwE&w=640&h=390]

 

2. UKAS ALBUM: Novo Amor – Woodgate, NY EP

Novo Amor er Brilliance Records sin første internasjonale signering, og det nydeligste tilskuddet til spillelisten denne uken. Novo Amor er et “one-man-band” bestående av Ali Lacey fra Wales, som komponerer, spiller inn og produserer selv. Dette er musikk til å bli helt forelsket av, i toner liknende dem vi tidligere har hørt hos Bon Iver og James Vincent McMorrow.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/playlists/27986490″ params=”auto_play=false&hide_related=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

1. Future Islands – Spirit

Future Islands er synthpoppere fra Baltimore, og musikken deres består av enkle tekster som formidler akkurat det de skal. Spirit er hentet fra deres nye plate Singles, som er et album verdt å sjekke ut, med høydepunkter i låter som Sun in the Morning og Seasons (Waiting on You).

Hør hele spillelisten på Spotify:

Anbefalte artikler