Ukens Anbefaling: Calvin Harris – Summer

This content has been archived. It may no longer be relevant

Calvin Harris er en anerkjent DJ med mange prosjekter på gang. Det var med albumet 18 Months at han gjorde seg markert i musikkverden. Publikum ble da oppmerksomme på DJ-en og han ble ikke lenger sett på som en elektroentusiast, men heller som et internasjonalt musikkgeni. Calvin Harris gir musikkglade mennesker dansbare låter som man kan høre på både natt og dag.

Låtene “I Need Your Love” med Ellie Goulding og “Feel So Close” regjerer fortsatt på spillelistene, og vi har lenge undret på når vi kan få høre noe nytt fra DJ-en. Men for ikke så lenge siden lovet han ny musikk til publikum i tiden fremover, og vi i Plutopop er superspente og gira!

Calvin Harris har nå for første gang på lenge endelig igjen kommet frem fra miksebordet og lagt sin egen vokal på den hete sommerlåten “Summer”. Låten er dømt til å bli årets sommerhit, vil regjere alle radioer og nattklubber og vil feste seg til hjerne som en magnet. Bilder av strand, jordbær, latter og sene sommerfester som aldri ender, er det som kommer frem når en hører på denne låten. Det er tydelig at Calvin Harris er klar for sommeren.

Vi i Plutopop har allered kjøpt inn solkremen, men det viktigste spørsmålet er; er du klar for sommer?

Hvis ikke kan du høre den nye låta til Calvin Harris her:

Anbefalte artikler