Studentmorgen feirer fetisjismen!

This content has been archived. It may no longer be relevant

Fetisjismens dag

Spalten “Jeg har en venn som” gikk på onsdag inn for å feire fetisjismens dag. Selv om denne dagen dessverre ikke eksisterer, fant vi ut at den måtte feires uansett. Med utegående reporter, fikk vi et bedre innblikk i de ulike fetisjene som eksisterer. Med mye fnising, flauser og latter oppdaget vi ulike rare fetisjer som blant annet innebar å sleike noen andre på øyeeplet og kvele partneren sin under samleie. Hør Hilde gjøre et flaut og latterfullt forsøk på å intervjue studenter på Studentsenteret om deres egne fetisjer:


@JEGHARENVENNSOM

Den rådgivende og problemløsende spalten “Jeg har en venn som” løser hver uke nye problemer som våre venner sliter med. Alt i fra flauser som å tisse på seg, til problemer med kviser på ryggen og uheldige porno-tyveri, er problemer spalten allerede har løst. Vi gir oss nemlig ikke før våre venner er problemfrie. Den effektive kvartetten kommer med ulike forslag til hvordan du og våre venner kan løse pinlige problemer.

Hør de tidlige episodene av “Jeg har en venn som” her.

Har vi enda ikke snakket om akkurat det problemet du trenger hjelp med, ta kontakt med oss da vel! Vi mottar problemer på vår Twitter-konto @JEGHARENVENNSOM.

Tiss meg på brystkassen

En venninne av studentmorgens Jorunn søkte råd hos oss onsdag denne uken, da hun fant ut at hennes bedre halvdel har en sær fetisj. De rådsøkende, med de fiktive navnene Bård og Gunnhildhar nettopp blitt kjærester og har begynt å lære å kjenne hverandre bedre. En sen kveld i mars har de samleie for første gang hvor Bårds sære fetisj dukker opp. “Du forresten, kunne du ha tisset meg på brystkassen?” spør Bård. Gunnhild synes at dette er spesielt og tar umiddelbart kontakt med oss i Studentmorgen for å få hjelp med problemet sitt.

Skal Gunnhild tisse på ham, eller be han tisse på seg selv?

Hør hva vi kom frem til:

 

Anbefalte artikler