Erotisk Novelle

This content has been archived. It may no longer be relevant

Denne våren arrangerer Kroppslig erotisk novellekonkurranse, der vi hver uke vil presentere et bidrag fra hvert av radioens programmer. Listen er lagt høyt allerede, og programmene må virkelig utfordre kreativiteten for å nå opp i toppsjiktet!

I ukene fremover vil du få alle novellene servert på luften i Kroppslig, på torsdager fra klokken 12 til 13. I tillegg blir alle novellene lagt ut både som lydklipp og i tekstform, slik at du til slutt vil sitte igjen med et helt bibliotek av erotiske noveller du kan kose deg med!

LES OGSÅ: Erotisk novelle – Triggers bidrag

KRITERIENE

Novellene bedømmes i studio av oss i Kroppslig og blir vurdert ut fra følgende kriterier:

Drøyhet: Her kan det bli for mye av det gode.  Ting kan rett og slett bli for drøyt! Skalaen for drøyhet går fra -5 til 5. Kommer man under null, er det feil type drøyhet!
Kåthetsfremkallelse: 
Novellene skal pirre og opphisse. Helst skal lytterne og vi i studio ha lyst til å hoppe på sidemannen og ta seg en runde i høyet. Glir vi av stolen? Skalaen fra 1 til 10 kan gi en pekepinn på dette.
Opplesning og innlevelse: 
Stemmebruk er viktig, og setter stemningen for historien som blir fortalt. Karakterene blir gitt fra 1 til 10.
Skrivekunst: 
Er novellen en god erotisk novelle? Er oppbygningen tilfredsstillende? Dette vurderes også fra 1 til 10.

Studentmediene er med i kampen!

BSTV har overtatt stafettpinnen, og med sin svært relevante OL-novelle gjør de en  solid innsats for å slå radioens programmer i deres egen konkurranse. Neste uke er det Studvest sin tur til å utfordre, men det skal svært mye til for å overgå BSTV’s heftige bruk av stemmer og lyd!

Hør opplesingen her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/02/Erotisk-novelle-BSTV.mp3]

-OL-gull og kaffesprut-

 

Det var nesten overdøvende jubel idet jeg staket meg inn til gullmedaljen. Hjertet hamret som en stortromme og det kriblet i hele meg. Kroppen min kollapset ned i den iskalde snøen, og jeg hev etter pusten. Gullet var mitt. Plutselig blir min indre tilfredsstillelse avbrutt av en mørk men samtidig henrivende stemme;

“Hva føler du nå?”

Jeg løftet hodet og stirret inn i to kjølige blå øyne, han var kald men samtidig varm.

“Joda, jeg lever”, hikstet jeg før jeg så harket opp en god dose snørr på jakkeermet hans.

Han forsvant som dugg for solen, som vanndråper i ørkenen, som desserten på et møte for overspisere. Jeg kom meg på bena og kroppen var fortsatt som gelé. Jeg var omringet av ivrige journalister, og spørsmålene haglet. Jeg speidet etter de blå øynene, men de var borte.

Inne i smøreteltet fikk jeg endelig fred. Treneren min ga meg et hardt klask på låret.

“Dette gikk jo bra, jenta mi!” utbøt han og slengte et sleipt smil over skulderen i det han gikk videre til de andre utøverne. Jeg vrengte av meg den klamme drakten. Full av olje blandet med svette var jeg ganske så glatt.

Brått ble det mørkt i teltet. Med ryggen vendt til utgangen hørte jeg plutselig en bevegelse i teltduken bak meg.

“La meg ta den for deg”, sa han og tok den klamme drakten ut av hendene mine. Jeg frøs på mer enn bare bena, og gåsehuden reiste seg oppover nakken min. Jeg kjente pusten hans kile i nakkehårene.

“Fryser du?”

“Nei”, hvisket jeg tilbake, selv om det var løgn. Beina mine var som isklumper.

“Du lyver, la meg varme deg”, sa han og tok fram kaffetermosen fra ryggsekken.

“Den er fortsatt varm.”

“Takk, men jeg avstår fra kaffe i disse OL-tider.”

Jeg hadde en anelse om hvem som stod bak meg, men den overveldende gleden fra målstreken satt fortsatt i kroppen. Jeg brydde meg ikke.

Jeg hørte han skru korken av termosen, og i det neste øyeblikk kjente jeg lunken kaffe strømme ned langs ryggen min. Det minte meg om da jeg mistet møydommen i Lilleputthammer under OL i 94. Jeg var 12.

Jeg kjente en velkjent, varm følelse bre seg i kroppen.

“Hvordan visste du at jeg tenner på kaffe?”

“Jeg vet mer om deg enn du aner.”

Det var for mørkt i teltet til at jeg kunne se annet enn konturene hans. Langt mørkt hår, og en fantastisk kjeve-struktur. Han tok tak i meg og dro den svette kroppen min inn mot seg. Jeg kjente noe hardt presse mot låret mitt. Han holdt meg fast, samtidig som han strakk armen ut etter termosen. Han helte mer kaffe på brystet mitt og jeg kjente den varme, brennende følelsen renne ned langt navelen til trusekanten.

“Den blir våt”

“Ikkeno problem, la oss ta den av”

Jeg grep rundt håndleddene hans for å stoppe han.

“Hva om noen kommer?”

Han ignorerte min motstand og fortsatte. Den kaffeflekkete trusen min klasket ned i bakken. Jeg nølte. Det var lenge siden sist jeg hadde tatt en brazilian, og jungelen hadde fått vokse tett i vintermånedene. Han strøk fingrene over kjønnshårene mine.

“Du er hårete, jeg liker det.”

Jeg bet meg i leppen og smilte sjenert. Han grep på ny tak i meg og dro meg inntil seg.

“Hva om noen kommer?” gjentok jeg, og han smilte.

“Hva så? La dem se på!”

Han var sterk. Jeg klarte ikke å rikke meg.

“Du må hilse på junior, han har vunnet mange gullmedaljer.”

“Hva har du en sønn?”

“Nei” sa han og dro sakte i buksesmekken. Altfor sakte. Jeg merket at det kriblet mellom bena. Hvorfor tente dette meg? Jeg må jo fokusere på resten av de olympiske lekene, men kanskje jeg kan ta meg tid til noen andre leker først. Jeg stirret på det pulserende lemmet hans, han var stor. Den hadde lyst på meg.

Brått var hele meg løftet opp på smørebenken. Skiene raste ned og Swix-smøringen trillet langs gulvet. Han slapp meg brutalt ned på benkeplaten, og det kriblet enda mer i fitta mitt. Han tok en håndfull snø og blandet med skismurning. De kraftige hendene hans grep tak om hoftene mine, han dro meg hardt mot seg og jeg stønnet høyt. Pikken hans borret seg inn i meg og jeg følte en trang til å skrike. Men holdt igjen. I stedet bet jeg ham i skulderen. Han var den største jeg noen gang hadde hatt.

Han ga meg kraftige støt. Brystene mine hoppet, og gynget, og ristet. Jeg klarte ikke å holde tilbake lenger. Jeg måtte skrike. I det samme oppdaget jeg et ansikt i teltåpningen. Det var treneren min. Gudene måtte vite hvor lenge han hadde stått der, men det gjorde meg enda kåtere. Han bare stod der og så. Idet jeg skulle til å skrike til han at han skulle gå, ble jeg løftet opp og snudd over på magen. Rumpa min lå bar i den kalde luften, fullt blottet og åpen mot min ukjente elsker.

Jeg kjente en sviende smerte på den ene rumpeballen, i det han pisket meg med skistaven til Marit. Jeg bestemte meg for å glemme treneren. Han fikk bare se på. Bevegelsene hans var varsomme, men likevel eksplosive. Han masserte rumpa mi, og stakk plutselig to fingre mellom beina og presset inn på g-punktet. Han visste hva han gjorde. Hjertet mitt hamret. Det samme gjorde hans. Rytmen ble raskere, og jeg passerte målstreken for andre gang i dag.

Jeg kikket bort til teltåpningen hvor treneren hadde stått. Han var borte. Jeg enset et svakt rødt lys mellom teltgardinene, men tenkte ikke mer over det. Jeg vendte meg mot min ukjente elsker, og så rett inn i to kalde blå øyne. Han rettet seg opp og stappet pikken som begynte å bli slapp ned i buksa igjen.

“Dette blir ny klikk-rekord for BSTV” sa han og gikk.

Drøyhet: 4
Kåthetsfremkallelse: 7
Opplesning og innlevelse: 10
Skrivekunst: 10

Anbefalte artikler