Studentmorgen – Sensurert

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hver eneste morgen, mandag til fredag, står SriBs aller friskeste typer altfor tidlig opp, ene og alene for å gi deg en knallstart på dagen. Stemningen i studio er som regel veldig god, og om du har radiovekkerklokken på slaget 07 er du sikret å få med deg et av de store høydepunktene i sendingen: Nemlig åpningen på hele showet.

Faen, fitte, helvete og fuck er eksempler på ord som man gjerne styrer unna i denne delen av sendingen, og på grunn av at alt foregår live har man heller ikke muligheten til å sensurere slike ord, for eksempel med en beep-lyd. Men hvordan høres det ut dersom man tar for seg en fullstendig uskyldig intro, helt uten fy-ord, og i ettertid legger inn nettopp denne distinktive lyden her og der?

Hør den redigerte åpningen på forrige torsdags Studentmorgen:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2014/02/Studentmorgen-sensurert.mp3]

Og ikke minst: Få med deg Anders, Erlend, Tormod og Tonje hver eneste torsdag kl. 07-10!

Anbefalte artikler