SPILLELISTEN UKE 7

This content has been archived. It may no longer be relevant

1. UKENS LÅT: NAOMI PILGRIM – RAINMAKERS

Vi liker Naomi Pilgrim og kan tidligere vise til uke 43, da vi listet hennes Robyn-inspirerte No Gun. Denne uken har hun lagt Robyn bak seg i låten Rainmakers, og vi liker det så godt at hun bare måtte bli ukens låt. Kom og vis deg i Norge, Naomi!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/132809030″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

2. UKENS ALBUM: STORE P – REGNMANNEN

A-lagets Store P har endelig gitt ut sitt første soloalbum, og har allerede høstet flere gode kritikker. Her i Trigger er vi veldig splittet i vårt syn på han, men det musikalske talentet kan ingen betvile. Med Leo Ajkic som personlig manager, er vi ikke i tvil om at resten av Norge også vil få øynene opp for Bergensrapperen.

 

3. STRANGE TALKS – YOUNG HEARTS

Flere australske artister på en og samme liste, er regelen heller enn unntaket her i Trigger. Dette gjelder også denne uken. Strange Talk fra Melbourne er en av to Australiere denne uken, og lar deg finne ditt ungdommelige deg gjennom synthpopen sin.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/125624804″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

4. BROKEN BELLS – THE CHANGING LIGHTS

Broken Bells består av den amerikanske indierock-duoen Brian Burton, også kjent som Danger Mouse, og James Mercer, kjent fra The Shins. Gutta har nå holdt prosjektet gående siden 2009, og har fått varierende kritikk med sitt nye album. Vi går uansett fullstendig god for denne låten, men har heller funnet frem en koselig akustisk versjon til dere.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cX0cJTwxF9g]

 

5. NONONO – HUNGRY EYES

NoNoNo oppsto mellom svenske Stina og duoen Astma & Rocwell, som alle forsøkte å finne sitt rette uttrykk gjennom musikk som kommer fra hjerterota. NoNoNo kommer fra nettopp evnen til å si nei, og hvor viktig det er å følge sitt eget hjerte.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/132335760″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

6. TOGETHER PANGEA – SNAKEDOG

Together Pangea er en trio fra Los Angeles, som lager musikk som kan beskrives med at Rock N Roll møter Punk. Selv mener bandet at de bare lager Rock N Roll sånn som det var ment å være; rått og uforutsigbart. Selv syntes vi musikken deres best kan beskrives med ett ord: energisk!

 

7. I KNOW LEOPARD – HOLD THIS TIGHT

Kvartetten, I Know Leopard, lager drømmende indie-pop som vi setter stor pris på her i Trigger. Til nå har de bare gitt ut to låter, men bandet sier selv at de skal gi ut kontinuerlig musikk utover 2014. Etter at australierne gikk igjennom en identitetskrise, flyttet hele gjengen til Sydney, og med det blomstret kreativiteten. Australia er stedet å være for selvstendig musikk. Vi skal følge disse utover 2014. Låt for låt.


 

8. THE FAMILY CREST – BENEATH THE BRINE

I 2008 ble det startet opp et opptaksprosjekt for å skape bånd mellom mennesker via musikk. Ildsjelene bak prosjektet benyttet blant annet flyers, personlige kontakter og craigslist til å få nye medlemmer. Etterhvert ble prosjektet mindre, og det er i dag syv faste medlemmer i bandet, i tillegg til en ytre krets «the extended family» med omtrent 150 medlemmer.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ywIgQBnBndI]

 

Ukens spilleliste og mer kan du høre på Spotify:

Anbefalte artikler