Pinlige sykdommer

This content has been archived. It may no longer be relevant

Det finnes et utrolig stort spekter av pinlige sykdommer. Herpes og klamydia kan være flaut, men Grenseland har diskutert pinlige sykdommer, og kommet fram til de verste. Sammenliknet med  disse er ikke herpes og klamydia pinlig lenger. Heldigvis kom Grenseland opp med løsninger på problemene, slik at de utsatte kan leve en normal hverdag.

Hengende livmor

Noen er faktisk så uheldig at de har den uheldige kombinasjonen av vid vagina og løs livmor. Det som skjer da, er at livmoren rett og slett blir hengende ned utenfor vaginaen. Samleie vil i et slikt tilfelle være et problem, da det ikke er plass til penis i skjeden. Her vil vi heller anbefale analsex. I tillegg vil det alltid være en irriterende klump mellom beina når du går.

Løsningen her kan være å kjøpe seg boksere eller truser for menn. Da har du ekstra plass til livmoren i trusen. Dersom du ønsker litt push up, kan du velge en av de splitter nye push up-bokserne som er laget for å gi en ekstra piff. Som siste løsning kan du vurdere å operere bort livmoren.

Endetarmsprolaps

I noen tilfeller kan du fakstik få prolaps i endetarmen. Dersom du uheldigvis skulle bli rammet av denne sjukdommen, vil rett og slett endetarmen din falle utenfor anus. Den vil henge som en pose, og det vil bli en overdose av tarm. Dette er både ubehagelig og vanskelig dersom man skal gå avsides (gjøre nummer to). Endetarmprolaps vil også være et problem dersom man ønsker analsex.

Løsningen på dette vil være å ta en q-tip og stappe det inn igjen, selv om dette bare er en midlertidig hjelp. Du kan også bruke g-streng for å holde endetarmen på plass. Da er det viktig at den er så stram som mulig. Dersom du er fan av å ha en tråd i rumpen, må vi forby deg å bruke denne på stranda. Da risikerer du at alle (som ikke er blinde) rundt deg blir skadet for livet.

Mensen

Mensen er jo ikke en sykdom, tenker de fleste. Normalt sett er dette bare en del av alle ulempene ved å være kvinne, men det kan altså også være en pinlig sykdom. Noen har faktisk unormalt illeluktende mensen, som gjør at de stinker. Dette fører til ubehag både for personen selv og for alle som er innenfor en 20 meters omkrets. Av og til er det så ille at man må sove med gassmaske.

Løsningen her vil være å kjøpe seg en wonderbaum, og henge den på trusa. Den vil tilføre en sterk lukt som forhåpentligvis vil overdøve den sterke mensenstanken. Dersom du syns det virker tungvindt å ha en wonderbaum i trusa, kan du heller velge en luktfjerner som er laget for å fjerne vond lukt på badet. Har du alltid med deg en slik spay i vesken, kan du bruke den når det skulle være ønskelig. Den dekker ikke bare over vond lukt, men fjerner den.

NRK TV  finner du både flere pinlige sykdommer og løsninger på disse. Der er det et stort mangfold , så slipper du å føle deg alene uansett hva du er plaget av. En eller annen gang i livet vil du sannsynligvis bli rammet av en pinlig sykdom, men nå er du forberedt på det verste. Og når ulykken først er ute, hvorfor ikke melde seg på et tv-show? Lykke til.

 

Anbefalte artikler