Ukens anbefaling: Duke Dumont feat. Jax Jones – I Got U

This content has been archived. It may no longer be relevant

Den britiske DJ’en og musikkprodusenten Adam Dymont, bedre kjent som Duke Dumont, har endelig kommet med ny singel. “I Got U” er et varmt pust i en ellers kald studenttilværelse. Låten er sluppet i forkant av Dumonts kommende album. Rykter vil ha det til at platen vil komme i løpet av 2014, og alle hjerter gleder seg. Dumon har lenge vært et hett navn i klubbmiljøet. Helt siden han slapp singelen “Need U (100%), som toppet listen i England, har forventningene rundt hans musikalske talent hoppet i taket.

Fra ringetoner til klubbhits

Dumont startet musikkarieren sin i tidlig alder. I sine tidlige tenår jobbet han med å lage ringetoner av diverse poplåter. Denne lite lukrative jobben var kanskje ikke med på å forme hans videre karriere, men det gav ihverfall Dumont nok penger til å kjøpe inn eget musikkutstyr. Og nå er det bare å vente i spenning på hans neste klubbhit.

Deep house og svette

Mens vi venter kan vi holde oss i varmen med  “I Got U”. Ukens anbefaling er en fantastisk blanding av deep house og deilig vokal. Låten har en herlig smak av Hawaii og gir lovord om lysere tider. Du vil definitvt svette på dansegulvet med denne miksen på anlegget. Plutopop gir tommel opp. Enjoi!

Lytt til ukas anbefalning her:

Anbefalte artikler