Fjas fra en episk lørdag

This content has been archived. It may no longer be relevant

Inn en dør, opp en trapp, rett ved siden av øllefanten. Det var mye som gikk ned på Chagall denne uken. Plassen man enten vet hvor er, eller bare tilfeldigvis forviller seg inn på, fylte nemlig 2 år på lørdag og feiret med en gratis helaften bestående av  konserter, pølser, blinkende ballonger og såpeboler til alle!  Plutopop tok naturligvis turen, som de it-kleggene vi er. Vi fikk med oss mer enn mest!

Silja var først på plass fra Plutopop

Som en ensom ulv satt hun i en krok og lyttet til søt musikk fremført av Young Dreams. Publikum hadde ikke funnet seg helt til rette enda, og en hel del forstyrrende prat foregikk rett i øret på stakkars Silja. Heldigvis er hun en tålmodig sjel og var på ingen måte klar for å yppe til bråk. Senere fikk Plutopop en prat med Pablo Tellez, bassisten i Young Dreams, etter at de hadde spilt. Pablo sa at Mikal Telle hadde sagt at denne kvelden lå an til å bli mye kulere enn Den Elleville Festen. Vi tvilte litt på det og gikk rett til kilden for å få ryddet opp i dette ryktet.

Mikal sa: [audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/09/Mikal-Telle-ingen-kommentar.mp3]

IMG_1168
Chagall disket opp med denne herlige pølseboden. Foto: Elise Vatsvaag

 

Put Your Hands Up For Neo-Tokyo…

…var band nummer to på scenen. Dette bandet, som mange andre bergensband forøvrig, bestod av en gjeng som var forvirrende lik Young Dreams-gjengen, men noen medlemmer var dog byttet ut, og sounden var en annen. Denne dyktige gjengen av musikere serverte oss rytmisk, deilig og fengende musikk. Vi har troen. Elise (Plutopop) hadde nå endelig ankommet hysteriet og vi tok en prat med Njål Paulsberg og Matias Tellez, som begge spiller i både Young Dreams og PYHUFNT. Njål sa at PYHUFNT skal slippe en firelåters EP. “Når?” spurte vi, “Vi kommer til å slippe den” sa Njål. Vi gleder oss.

Hør backstagepreiken med Njål og Matias her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/09/Matias-og-Njaal-intervju.mp3]

Elise sa “åh nå må vi på Club Crocodillo på Landmark”

og så løp vi dit. Der møtte vi hippe Ingrid (Plutopop) i kassen i døren. “60 kr takk” sa hun, og vi punget ut, klare for laserlysshow og dansbar musikk. Det første som møtte oss var et rimelig beskjedent dansegulv. Dårlig, tenkte vi. Men klokken var bare 00.25, så det var kanskje ikke så rart likevel. Vi kjøpte oss en øl og slo av en prat med en guttegjeng Jan, Fredrik og Fredrik, som ble tipset om Club Crocodillo via snapchat fra en jente som Jan spiller innebandy med. Stemningen tok seg heldigvis opp utover kvelden, og det ble danset hardt. Vi fikk også snakket litt med den hippe fotografen Tord Litleskare.

Hør preiken med Jan, Fredrik x2 og Tord her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/09/Club_Crocodillo.mp3]
IMG_1171
Stocken og Svanen kjører opp dansegulvet på Landmark. Foto: Elise Vatsvaag

Da de siste slurkene skulle drikkes opp og lokalet skulle stenge, var det klin kokkos dansegulv. Ingen ville gi seg, selv om lyset var på og vaktene strevde med å skyve oss ut dørene. Vi kårer denne lørdagen vellykket og episk, og den kommer nok ikke til å havne i glemmeboken med det første.

Toppfoto: Monica Zak

 

Anbefalte artikler