De norske jentene

This content has been archived. It may no longer be relevant

To unge briter møtes i Brasil. De møter så hver sin norske jente, og gjengen lever livets glade dager, boende hos en brasiliansk TV-vert ved navn Murilo. Ferden går så videre til Oslo. Her begynner det musikalske eventyret som skal komme til å hete Casa Murilo, dedikert til deres kjære venn som ikke kunne følge med.

Opprinnelig ville Dan og Chris dedikere bandnavnet til sine kjærester og kalle seg “The Norwegian Girls”, men dette navnet ble slaktet av jentene, og da gikk det som det gikk. Casa Murilo, som nå også består av 2/3 nordmenn, har bygget seg opp en solid fanskare i hjembyen, og det er tydelig at de kan skape god stemning hvor enn de drar i gang en konsert. Fra huskonserter i Tigerstaden til spilling på P3 og Øyas største scene – gjengen har kommet langt, og det er nå to spente, litt slitne og veldig glade briter vi møter på Øyas andre dag.

Hør første delen av intervjuet her:

[audio:http://srib3.srib.no/wordpress/wp-content/uploads/2012/10/Plutopop-Casa-Murilo-ferdig-intervju-SCØ.mp3]

 

Anbefalte artikler