SPILLELISTEN UKE 5

This content has been archived. It may no longer be relevant

8. Stockhaus & Vilde Tuv – Svømmebasseng

Lokale Vilde Tuv har bakgrunn fra klassisk blokkfløyte og såkalt tropisk punk i Bergen Beach Band, mens svenske Kristian Stockhaus kanskje er mest kjent fra Ungdomskulen. I senere tid også som DJ i hans samarbeid med Svanen.

Stockhaus og Vilde Tuv har slått seg sammen, og laget en liten låt som de omtaler som en “slowfunk-perle på bergensk, med noe som godt kan være tidenes første svorske vers.”

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/128314348″ params=”color=ff5500&auto_play=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

7. Cari Cari – White Line Fever

Stephanie og Alexander er en talentfull duo fra Wien, og White Line Fever er første singel fra EP’n deres “Amerippidunkler”, som slippes utpå vårparten. Låten er spennende, og vi er spente på albumet.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/124522331″ params=”color=ff5500&auto_play=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

6. The Khanz – Deerhunter

The Khanz synger ”I like that boy but that boy likes girls,” og det vekker både interesse samtidig som det er fengende. The Khanz er fra Australia, og leverer musikk som er en deilig blanding av indie, dance og jungelmusikk.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/129738145″ params=”color=ff5500&auto_play=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

5. Comet Kid – Diamonds

Comet Kid er et Oslo-basert firemannsbad som startet opp i 2013, og er aktuelle med platen “Roots”.  De spiller på Hulen på fredag sammen med Yuma “Ukens Album” Sun! Vi gleder oss.

 

 4. MVSCLES – Somethin

V istedenfor U før det var kult. (CHVRCHES, eat your heart out!) Men MVSCLES er ikke bare bra fordi de er lett å google. Vi har gledet oss siden 2012 til mer nydelig, leken og orginal musikk fra disse to, og de leverer endelig!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/130394479″ params=”color=ff5500&auto_play=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

3. Tôg – Av Hengslene

Sett av datoen! 31. januar slipper Tôg endelig andreplaten sin, og om denne sangen er noen indikator, blir det duket for et heidundranes 80-tallsparty. Hvis du likte Reint Mel (i påsen din), faller denne garantert i smak.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/117926826″ params=”color=ff5500&auto_play=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

2. Ukens album –  Yuma Sun – Hell

Få på deg cowboystøvlene, og sleng stetson-hatten på hodet – Yuma Sun inviterer på en glimrende reise gjennom det ville vesten. Vi anbefaler på det varmeste å ri inn i solnedgangen med dette glimrende albumet.

 

1. Ukens Låt: Hjerteslag – Høyblokk

Bergenserne i Hjerteslag slår til med nok en autentisk, rå låt, og glir glatt inn som Ukens låt denne uken! Bare hør, vi sier ikke mer.

 

Hele ukens spilleliste kan du høre på Spotify: 

Anbefalte artikler