Spillelisten uke 4

This content has been archived. It may no longer be relevant

1. Bloody Beach – Disco Impaler

Disco Impaler er første låt ute fra  albumet “Bloody Beach Pirate Radio Presents”, første album etter EP’n “Bonanza”, som slippes 14.mars på Nabovarsel. Dette er en frisk og frekk låt som garantert får fram discodanselysten i deg.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/128640182″ params=”color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 2. Ukens album: The Thief – We Used To Dance EP – We Used To Dance

Trigger har tidligere listet låta Modern Hearts Don’t Beat, og nå står EP’n for tur, nettopp fordi lokale The Thief har en så god pakke: De rocker og fenger som bare det, de balanserer perfekt mellom snilt og slemt, og refrengene setter seg på hjernen. Dette er et band vi skal se og høre mye av fremover.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/playlists/19546806″ params=”color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

 

3. B0KA – Heartbroken City

B0KA er et hipt band fra Nordfjordeid, og vi har denne uka plukket ut låta Heartbroken City fra deres Sugar EP.

B0KA leverer ukens aller aller mest dansbare låt, og vi har en liten mistanke om at gutta i B0ka digger Get Lucky. Har vi rett?
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/124121197″ params=”color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

4. Tokyo Police Club – Hot Tonight

Tokyo Police Club er fra et band fra Canada med lang fartstid, og de er eneste utenlandske tilskudd denne uka. Vi i Trigger kan alle skrive under på at vi ble fan da vi listet dem bare for to uker siden med låta Argentina. Hot Tonight er ikke like mektig som Argentina, men helt klart en låt som er digg å høre på, og som ikke krever at du lytter så veldig nøye. Vi trenger slike låter også i spillelista.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/128564663″ params=”color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

5. Kråkesølv – Ikke Rart Vi Blir Sprø

Ikke Rart Vi Blir Sprø er første låt fra deres kommende plate som slippes 28.mars på Jansens Plateproduksjon. Kråkesølv har spilt sammen i noen år, de tar avstand fra både fyllekultur og Statoil-penger, og de signerer gjerne krykkene dine på konsert, i følge Alexander. Til tross for å være klar med sitt fjerde album er Kråkesølv fremdeles Kråkesølv, og det er fint å høre. Vi gleder oss til ny plate, og det bør du også gjøre, hvis du likte de tre tidligere albumene.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/125576543″ params=”color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

6. Pokal – Den Tiden

Pokal er en gjeng fra Loddefjord, som “når vi lager låter, krasjer vi sammen alt av inspirasjon, og til slutt blir det bra.” De synger på bergensk fordi de har den deiligste dialekta, ifølge dem selv. Bandnavnet er hentet fra ølen Pokal, og bandet må nok fortsette å drikke dette ølet dersom de skal komme seg i studio og lage plate.

 

7. Maylen Rusti – Heartmachine

Maylen Rusti fra Bergen er snart klar med sitt debutalbum “Heartmachine”, og låten vi har listet er andre singel fra albumet, som går under samme navn. O. Martin, som vi også har listet denne uken, medvirker som låtskriver på albumet, og det er kult! Vi gleder oss til å høre resten.

PS: Du kan laste ned låta gratis på soundcloud!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/125405914″ params=”color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

8. O. Martin – In Hindsight

O. Martin er Odd Martin Skålnes (the Alexandria Quartet) sitt soloprosjekt, og han har i de siste årene samarbeidet med etablerte musikknavn som Susanne Sundfør og Fran Healy (Travis), samtidig som han har mekket sammen et album. Albumet “Silence Fiction” ble ferdigstilt i Abbey Road Studios og gis ut på Eget Selskap i løpet av måneden. O. Martin overvinner oss med sine bittersøte refrenger og nedstrippede arrangementer som gir assosiasjoner til større låtskrivere innenfor singer/songwriter-tradisjoner.

PS: Lanseringsfest på Landmark 6.februar.

Sjekk ut spillelisten på Spotify:

Anbefalte artikler