Henter inspirasjon fra Bergen

This content has been archived. It may no longer be relevant

Torsdag kveld var Verftet fylt opp av Vaular-fans, da Åsane-rapperen var på plass i Bergen for å spille musikken fra sin nye plate. Vi i Studentmorgen tok en prat med Lars Vaular i forkant av konserten.

– God morgen Lars Vaular, hvordan står det til?

– Jo her står det veldig bra til, gleder meg til konserten på Verftet og egentlig konserter hele uken. Skal spille på Rockefeller på fredag og ha ungdomskonsert i Fana på lørdag, noe som ikke er ofte vi gjør, så det blir gøy.

Oppvekst og mine referanser

Ifølge oversikten på norske itunes ser man at det er Gary Speed og Legender som er mest populære. Etter disse kommer også Første Gangen Var Den Siste og Nonsens og Denne Byen Er Vår hakk i hel.

Vaular slapp albumet 1001 hjem 11. oktober i år, og kan fortelle at det meste han lager er inspirert av Bergen.

Hør hele intervjuet her:
[audio: https://srib.no/wp-content/uploads/2013/11/Intervju-Lars-Vaular.mp3]

– På et eller annet vis er alle sangene inspirert av Bergen, fordi de fleste handler om oppvekst og mine referanser til det må jo være i Bergen, jeg har jo bodd der hele livet.

Og da var det en sang Vaular gledet seg mest til å spille torsdag kveld.

Ingenmannsland, for den er major, den er big money.

– Driter nå egentlig i responsen

Ingenmannsland var også låten Vaular åpnet konserten på Verftet med, men på spørsmål om han trodde den ville skape god stemning, hadde han klare tanker om låten og responsen til publikum.

– Vet ikke hvor god stemning det blir, men det blir jævla stilig. Driter nå egentlig litt i responsen, for vi gleder oss veldig til å spille sangen. Det blir majestetisk og det er noe jeg aldri har gjort før. Jeg liker når jeg har lagd låter jeg ikke har lagd før.

– Blir det da Lars Vaular utenfor sin komfortsone?

– Nei, nei, det blir bare en utvidet komfortsone.

Anbefalte artikler