MMA-Revyen markerer 50 episoder

This content has been archived. It may no longer be relevant

50 episoder

MMA-Revyen feirer et aldri så lite jubileum, og markerer sin femtiende sending. Alt dette sammenfaller aldri så ydmykt med verdens største MMA-organisasjon, UFC, sin 20-årsmarkering. For å markere begge deler er Tarjei Nymark Mørkve, nå fra både MMA-Studio og MMA-Norway, gjesteprogramleder i sendingen. Vi snakker om favorittøyeblikkene til nå i UFC, diskuterer retningen til internasjonal MMA og snakker om hvor langt norsk MMA har kommet.

Dessuten er det igjen høytid når GSP møter Johnny Hendricks i UFC 167. En full dekning av showet får du i ukens sending.

Vi hører fra fightere som Mohsen Bahari, legender i sporten som John Olav Einemo og UFC sitt nye svenske stjerneskudd, Nicholas “Nico” Musoke om både fremtiden til MMA generelt og i Norge spesielt.

Link til episoden i iTunes
Link til episoden i RSS (for Firefox og Explorer)
Alt innhold på MMARevyen.no
Streaming nederst i artikkelen.

En liten hilsen til MMA-Revyen fra John Olav Einemo


MMA-Revyen takker for støtten i de første 50, og skal bruke de neste 50 til å fortsette å dekke MMA, og særlig norsk MMA,  til vår beste evne.

MMA-Revyen feirer 50 episoder. Fra venstre: Torstein Sandaa-Johansen, Sverre Humberset Hagen, Victor Carlsen, Andreas Roaldsnes, Tarjei Nymark Mørkve (MMA-Norway), og Morten Halvorsen. Ikke tilstede Jørgen Thue.
MMA-Revyen feirer 50 episoder. Fra venstre: Torstein Sandaa-Johansen, Sverre Humberset Hagen, Victor Carlsen, Andreas Roaldsnes, Tarjei Nymark Mørkve (MMA-Norway), og Morten Halvorsen. Ikke tilstede: Jørgen Thue.

Siste podcaster

    Anbefalte artikler