En orgasmisk prestasjon

This content has been archived. It may no longer be relevant

Endelig har tiden kommet, den britiske låtskriveren Christian Burns har nå forlatt “featuring”-stemplet og vil med sitt debutalbum Simple Modern Answer vise verden hvilken talentfull soloartist han er. Med sin enestående stemme og kraftig røst, er Christian Burns nå klar for å komme i det rette søkelyset. Men noen lurer kanskje fortsatt på hvem Christian Burns egentlig er?

Enkelte av oss husker ham kanskje fra tiden som medlem av det populære britiske popbandet BBMak, som for øvrig solgte i underkant av tre millioner album. Andre har kanskje hørt om  Christian Burns i en elektronisk sammenheng, og det er ikke merkelig. Christian Burns har nemlig samarbeid med store artister i den elektroniske musikkverden, her kan vi nevne blant annet Armin van Buuren , Tiësto , Benny Benassi og Paul van Dyk.

Et album man bare må høre

Christian Burns har ti års erfaring som låtskriver og ikke minst støtte fra noen av scenens mest talentfulle produsenter. Han har, med sin imponerende karriere som både soloartist og “featuring”-artist, vært med på å heve den elektroniske musikkverden til et nytt nivå.

På debutalbumet Simple Modern Answer har Burns samarbeidet med store artister som BT, Paul Oakenfold, Marco V, Jean Claude Ades, Antillas, Paul van Dyk, Kryder, Alex MORPH og Armin Van Buuren. Først og fremst vil du nå tenke at dette er et typisk elektronisk musikkalbum, men der tar du feil.

Simple Modern Answer er et album som berører flere musikksjangere og her kan vi nevne alt fra popmusikk til EDM (Electro Dance Music). Albumet har en så sterk vokalisk prestasjon at dette er et album man bare må høre.

Sjekk ut en smakebit fra albumet i videoen nedenfor:

 

Modern Simple Answer – Sporliste

 1. Chicane & Ferry Corsten feat. Christian Burns – One Thousand Suns (Soundprank Vocal Mix) (02:55)
 2. Christian Burns & Conjure One – Then There Were None (05:47)
 3. Christian Burns & Protoculture – Knife Games (Throwing Daggers) (04:48)
 4. Christian Burns & BT – The Enemy (05:58)
 5. Christian Burns & Stefan Dabruck – Bullet (03:24)
 6. Christian Burns – Kingdom Castle Ruins (04:21)
 7. Christian Burns & Paul van Dyk – We Are Tonight (04:34)
 8. Christian Burns, Paul Oakenfold & JES – As We Collide (03:28)
 9. Christian Burns with Maison & Dragen – Perfectly (03:44)
 10. Christian Burns & Marco V – Frozen Heart (04:54)
 11. Christian Burns – Particles (04:13)
 12. Christian Burns & Jean Claude Ades – Lovers Till The End (05:05)
 13. Christian Burns – Kick Out The Jams (03:17)
 14. Christian Burns & Kryder – Come Home (03:43)
 15. Christian Burns & Alex M.O.R.P.H. – Secret Universe (Woody van Eyden Remix) (04:09)
 16. Armin van Buuren feat. Christian Burns – This Light Between Us (05:09)
 17. Christian Burns feat. Paul Harris & Vern – Simplify (Bonus Track) (03:28)
 18. Christian Burns & Antillas – Paris Is Calling (Bonus Track) (03:08)

 

Som vanlig vil Frisk Fredag selvfølgelig analysere albumet til Christian Burns. Dette hører du selvfølgelig førstkommende fredag, 8. november.

Anbefalte artikler