Studentmorgen tar et oppgjør med selfies

This content has been archived. It may no longer be relevant

“Selfies” har blitt den nye vinen på sosiale medier. Per dags dato finnes det over 53 millioner bilder med denne hashtagen på Instagram. Vi i Studentmorgen har sett oss lei på denne trenden med oversminka duckfaces og annet pjatt.

Knudsen gjør et iherdig forsøk (Foto: Anders Knudsen)
Knudsen gjør et iherdig forsøk. (Foto: Anders Knudsen)

Med utgangspunkt i KKs artikkel om fenomenet “uglies”, tar vi nå et oppgjør med “selfies”. Til tross for at Studentmorgens redaksjon er en ufattelig vakker gruppe radiotryner, gjorde vi i studio også et ærlig forsøk på å være skikkelig stygge. Hvem klarte det best?

Vår utegående reporter Anders Knudsen var også på saken i dag, og tok “uglies” med fremmede. Her kan du høre hvordan det gikk:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/10/Anders-tar-uglies.mp3]

(Toppfoto: Anine Johnsen)

 

Anbefalte artikler