Den store kakebakedagen

This content has been archived. It may no longer be relevant

Du våknet kanskje i dag og tenkte at det er enda en overskyet og regnfull tirsdag i Bergen by, men fortvil ikke! Ad Fontes, studentkafeen på det Humanistiske fakultet, arrangerer den store kakebakedagen, som blir hyllet med utallige kakebakster som både smaker godt og ser bra ut.

Studentmorgen fikk i dag besøk av Birgit Årdalsbakke Mjeldheim, som er leder for Ad Fontes. Mjeldheim opplyser om at arrangementet er en kakebakekonkurranse med et dommerpanel som skal bedømme de forskjellige kakene på både smak og utseende. Hun forteller oss at grunnen til at Ad Fontes feirer den store kakebakedagen i dag er; ALLE liker jo kake, så hvorfor ikke?

– Kl. 18:00 åpnes dørene, og da blir det utplassering av kaker. Så skal dommerpanelet få smake på kakene for så å bedømme dem, informerer Mjeldheim om.

Alle kan delta!

Ad Fontes og arrangementene som holdes der er for alle, uansett hvilket fakultet du studerer ved. Det eneste kriteriet for å delta på kakebakekonkurransen, er så enkelt som å bake en kake. Hvis kaken du lager ikke ser så bra ut, sier Mjeldheim:

– Det du ikke har på utseende, kan du ta igjen på smak.

Når konkurransen er over og den beste kaken er kåret, er det kakefest for alle. Om du ikke har særlige bakeferdigheter, eller rett og slett ikke har tid til å bake en kake, kan man uansett ta turen innom i håp om å få en smakebit av konkurransekakene når konkurransen er over.

Hør intervjuet her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/10/Kakebakedagen-pa-Ad-Fontes.mp3]

 

Anbefalte artikler