«Vekkskremt»

This content has been archived. It may no longer be relevant

Livet som student kan til tider være stressende. Man baserer seg på små marginer, intensive skippertak og ender som skal møtes. Som regel ordner disse tingene seg, men akkurat i det du tror du har levert i riktig mappe, betalt semesteravgiften innen fristen og kun trenger å koble av før den viktige eksamenen, hvem ringer da? Riktig, torsdagsgjengen i Studentmorgen.

– Nei, jeg kunne ikke skadet meg selv?

Som regel når man gjør seg klar til eksamen har man kun seg selv og bøkene å fokusere på. For Liv-Åse var det flere utfordringer i veien, blant annet en hjernerystelse. En telefon til Universitetet var likevel nok til å få fritak fra eksamen, og ga Liv-Åse anledning til å bli helt frisk. Dette hadde for så vidt vært enden på visen dersom hun hadde blitt helt frisk, men når du i stedet blir halvfrisk, og velger å likevel ta eksamen, da har torsdagsgjengen i Studentmorgen alt de trenger til å sette morgenen din på hodet. Vi satte vår “advokat” Finn-Roger Johansen, også kjent som Erlend Kristiansen, på saken.

 

Hør denne ukens offer under:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/10/Vekkskremt-Liv-Aase.mp3]

 

Hør første episode av semesterets Vekkskremt-serie under:

Max har knust glass på byen:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/09/Vekkskremt-Max.mp3]

 

Trykk her for å høre alle Vekkskremtene fra vårsemesteret.

Har du forslag til hvem vi skal lure i «Vekkskremt»? Send inn navn, telefonnummer og bakgrunnsinformasjon til vekkskremt@srib.no.

Anbefalte artikler