Trollmenn, verdensrommet og radio

This content has been archived. It may no longer be relevant

Resultatet er, om ikke alltid like saklig, svært underholdende.

Er du av typen som digger Ringenes Herre, Harry Potter, Star Trek eller Star Wars? Har du kanskje aldri hørt om dem? Eller er du av typen som ikke kunne tenkt deg noe teitere? I høst starter Med Gandalf til Galaksen, et nytt program om fantasy og science fiction. Vi tar for oss historiene som alle kjenner, men også obskure favoritter og ukjente klassikere.

Uvitenhet straffer seg

Hver uke kjører vi ukens lydklipp som er en konkurranse for både lytterne og programmedarbeidere i studio. Straff vanker det også dersom en skulle være så uheldig å ikke høre hvor lydklippene stammer fra. Mer om dette kommer senere.

Videre kan vi love spennende temaer som strekker seg fra våpen i science fiction og fantasy, dystopier og high fantasy, alver, romvesener og drager. I november vil vi, siden BBC-serien “Doctor Who” fyller femti år, vie en hel sending til den tidsreisende doktoren og hans kompanjonger.

Om kokker og søling og sånt

Vi som står bak dette programmet kommer alle fra Bergen Skriveklubb, en gruppe mennesker som samles annenhver uke i kjelleren på Outland for skravling og skriving. Science fiction og fantasy trenger ikke ligge ditt hjerte nært for å være med i skriveklubben, men vi legger ikke skjul på at det er mange av oss som liker dette.

I studio vil du som regel møte Cicilie, en arkeolog med forkjærlighet for High Fantasy, Eli som er molekylærbiolog under utdannelse og ivrig leser av dystopier og urban fantasy, Stine, som også er arkeolog og snart landmåler. Hun leser det meste uten skam. Stig er sykepleier under utdannelse, kan litt om alt og bløffer om resten, og Marianne studerer arabisk. Det blir hennes oppgave å holde resten av oss på denne planeten.

Se opp for gjesteopptredener fra flere av våre “eksperter”.

Gled dere, og sjekk ut Med Gandalf til Galaksen på Studentradioen hver tirsdag fra 12:00 til 13:00.

Anbefalte artikler