“Alt handler om narsissisme”

This content has been archived. It may no longer be relevant

Årets vinner av «Stå opp-prisen», Dag Sørås, ble oppringt av Studentmorgen forrige uke. Showet han vant prisen for er nå over, og Sørås uttalte til nettstedet «Oslo By» at det hele var “et skikkelig spark i ræven” til det nye materialet. Onsdag prøvde han det ut på Ricks her i Bergen.

– Jeg må få nye ting til å bli morsomt. Det føltes som om jeg sto i en halvtime med ting som kan bli bra. Men det er alltid hyggelig på Ricks, og de andre leverte som faen, så jeg storkoste meg.

Sørås sto i tillegg på Bergens nykommerscene, der også etablerte komikere som han selv kan prøve ut materiale.

– Det er så bra at dere har en sånn plass. Vi har et tilsvarende sted i Oslo, der jeg prøver å være en gang i måneden. Prøver jeg ut 20 minutter og  5 av de er bra så er jeg storfornøyd.

«Jævlig ubehagelig»

Som alle andre komikere har Sørås et stort ego. Likevel var han ikke overbegeistret å få anerkjent sitt arbeid i forrige måned.

– Det var veldig hyggelig, men sånn synes jeg er veldig ubehagelig. Å få oppmerksomhet på scenen gjør meg ingenting, men å få en sånn pris og stå sånn… Nei det var jævlig ubehagelig.

Sørås snakket også om folk som hater han, hvorfor han bedriver stand-up og drøftet samfunnsoppgaven til komikere.

Hør hele intervjuet under!

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/05/Dag-Sørås-på-Studentmorgen.mp3]

Hovedbildet: Dagsoras.no

Studentmorgen er Studentradioen i Bergens eget morgenshow. Hør intervjuer, reportasjer,  musikk og konkurranser hver ukedag fra 07.00 – 10.00

Anbefalte artikler