Spilleliste Uke 21

This content has been archived. It may no longer be relevant

01. UKENS LÅT: TYPHOON – DREAMS OF CANNIBALISM

Det er usikkert hvor mange medlemmer Typhoon har, men ca. 11 er minimum. Blås og koring i fleng fenger iallefall oss i sommervarmen!

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/91903093″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]

02. UKENS ALBUM: VAMPIRE WEEKEND – UNBELIEVERS

Vampyrene har flyttet til byen og blitt urbane. Med enda et nytt lydbilde forlater bandet fra New York Afrika og Karibien til fordel for flere instrumenter og moderne indie rock. Kritikerne har vært i ekstase og det er vi også! Her er en live-versjon!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=3w6MGuVkjc0&w=560&h=315]

03. DAFT PUNK – DOIN IT RIGHT (FEAT. PANDA BEAR)

Robotene gjør seg klar for deres nye album Random Access Memories. Etter mye hype og lang ventetid skal fansen endelig få sommermusikken de har ventet på. Platen har mottatt blandet kritikk fra anmeldere, men blodfansen vil sikkert holde albumet tett til sitt hjerte de kommende ukene. Vi syns at robotene i hvert fall is doin something right.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/92122648″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]

04. MILKY CHANCE – STOLEN DANCE

Catchy tysk singer/songwriter som kan rime. Bakgrunnen til Milky er overraskende mystisk. Men vi kan konkludere at han er et b-menneske av den triste typen, siden debutplate som kommer 31. mai heter Sadnecessary.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=iX-QaNzd-0Y]

05. STORI – BLOODCLOT

Stori, kvinnelig rapper fra New Jersey, går tilbake til hip hop røttene med tunge beats og sterke tekster fra oppveksten. Med inspirasjoner som Johnny Cash og Lauryn Hill går Stori poetisk frem for å skille seg ut fra resten av hip hop-miljøet.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/92358818″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]

06. KINDRED FEVER – FIDELITY

Foreløpig bare å finne på Urørt, men SRIB venter i spenning på hva denne duoen fra Haugesund vil gjøre i den nærmeste fremtid. Med en jente på trommer og en gutt på gitar, så kan vi kalle det Norges svar på The White Stripes. Men musikkmessig skiller de seg godt nok ut fra den norske rockescenen.

(Kan dette gjøres bedre?)

Gå til Urørt

07. TÔG – NÅR ME VÅKNE OPP IMÅRÅ (DJ PRINCE 80S ITALO MIX)

Bandet fra Stavanger er tilbake etter debutplaten Drøm fra 2011. Nå vil de heller at publikum skal danse disko enn å se vokalisten danse. De følger musikktrenden denne våren med dansbare låter, med en twist av rogalandsdialekt.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/91962573″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]

08. MOUNT KIMBIE FEAT. KING KRULE – YOU TOOK YOUR TIME

Et svært spennede samarbeid har blitt gjort på det kommende albumet til Mount Kimbie, Cold Spring Fault Less Youth. Singer/songwriter King Krule har blitt med på hip-hop-ish sang som er delt i to. Den utvikler seg fra en kald elektornikalåt til en mer akustisk  og melodiøs låt.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Yi4lBmBoT-k]

Anbefalte artikler