Nå har Bergen fått nok

This content has been archived. It may no longer be relevant

Helt siden Olav Kyrre sto under 7-eleven-paraplyen sin og grunnla Bergen  i 1070, har det regnet nesten hver eneste dag i Bergen. Det går i strikkegensere og hettegensere. Ja, hver eneste bergenser har i århundrer blitt våte under mørke skyer og ulendte forhold, dag inn og dag ut. Tidligere i vår ble det anslått at det har regnet over femten liter i løpet av de siste tusen årene på det vi i dag kjenner som Festplassen (tidligere kjent som Festplassen).

Utarbeider en plan

Tredjeamanuensis Henrik T. Ørrdalen ved Geofysisk institutt har brukt de siste årene på å utarbeide planer som kan hjelpe Bergen til et tørrere sted. I forrige uke la Ørrdalen frem fem forskjellige forslag som nå er oppe til debatt i bystyret. Hvilket forslag som blir valgt er fortsatt ukjent, men Ørrdalen sine ideer ble offentliggjort med det samme.

Værmaskin

weather-o-matic 479

En maskin som kan kontrollere været, verken mer eller mindre. Et meget kjent produkt blant meteorologer, som melder været en dag og skifter været til noe annet dagen etter.

 

Pluss: Den gjør jobben.
Minus: Det blir for lett.
Pris: 7995 kr på Elkjøp.

20 Shit-tonns med TNT

Sprengstoff

Det er alle kjent at det er i grunnen de syv fjellene som omringer byen, som har skylden for at det regner her. Så ved å fjerne fjellene vil regnmengden synke dramatisk. Mengden sprengstoff som trengs er ganske ekstrem, minst 3 tusenhundretusentusen shit-tonn dynamitt må til for å fjerne alle syv fjell.

Pluss: Slutt på Instragram-bilder fra Fløyen.
Minus: Potensiell øresus.
Pris: Varierer ut fra hvilket krutt man bruker, “FirstPrice krutt” er det rimeligste valget.

Skyfordamper

Cloud Vaporizer

Hvordan kan buekorps litt mindre irriterende? Ta fra dem trommene og gi hvert medlem et gevær av typen Cloud Vaporizer. Tren så opp buekorpsene  til å  fordampe og skyte alle skyer som kommer over byen. Cloud Vaporizer kommer også i lydløs versjon, slik at buekorps ikke bråker noe som helst.

Pluss: Buekorps får en nytte.
Minus: Hindrer bare regn fra 1. mars til 17. mai.
Pris: 17999 kr per stk på XXL.
PS: Lydløs versjon koster 19499 kr

Vifte på Ulriken

Gigant Vifte

Alt regn kommer fra skyer, alle skyer kan blåses bort. Ved å bygge en megastor vifte på toppen av Ulriken, kan man blåse bort hver eneste sky som nærmer seg Bergen.  Noen katter kan miste fotfestet, men hva gjør man ikke for mindre regn?

Pluss: Hvem liker ikke en stor vifte i horisonten?
Minus: 
Überhøy strømregning
Pris: Omtrent 10 000 047,50 kr

 

Bryggen over skyene

Skyskraping

Over halvparten av alle bergensere lever psykisk sett i skyene allerede, så faktisk det å sende hele byen opp og over skyene ville ikke vert så uvanlig for den jevne bergenser. Ved å sende hele byen over skyene, vil jo selvfølgelig sette en stopper for at regnværet.

Pluss: Pingvinene på Akvariet lærer seg kanskje å fly.
Minus:
Pingvinene på Akvariet prøver sikkert å lære seg å fly, noe de ikke kan. Flyturen blir meget loddrett og veldig kort.
Pris: 
Skyhøy.

Finn mer fra Født Naken her, eller på Facebook.

Anbefalte artikler