Kan han redde verden?

This content has been archived. It may no longer be relevant

Inspektør Protese er Bergens nyeste superhelt skråstrek detektiv skråstrek hemmelig agent.
Han ble til som nesten alle andre superhelter, nettopp med en ulykke, en meget alvorlig ulykke. I hvor stor grad historien hans er fiksjon eller virkelighet, blir opp til deg å dømme. Det finnes uansett lydopptak av han, kanskje det er bevis nok på at han eksisterer (ihvertfall i form av mp3). De siste ukene har vi sendt disse mp3-ene og nå skriver vi også denne artikkelen, slik at du kan høre episode 1, 2 og 3 så mange ganger du bare vil.

Mannen bak protesen

Kjell Ofterud var en helt vanlig lagerarbeider hos Nille AS da ulykken inntraff og forandret livet hans. “Ikke så farlig, så lenge protesen passer” som Kjell pleide å si, men etter ulykken ble alt snudd opp ned. I Nille AS sine øyne er Kjell Ofterud død, men Inspektør Protese lever i beste velgående. Han er kanskje Bergens eneste håp, faktisk.

En funksjonshemmet er født

I første episode av Inspektør Protese møter vi Kjell Ofterud, vi får høre de dramatiske sekundene som gjorde han til Inspektør Protese. Han møter sin erkefiende for første gang, og får hjelp av Sensei Fu Mango til skape sin nye identitet.

Hør episode 1 (06:51) her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/04/Episode-1.mp3]

Verdens peneste rullestol

I andre episode av Inspektør Protese, får inspektøren sin første jobb. Sasha “The Rolling Whore from Russia” trenger inspektørens hjelp til å finne hennes skilpadde som har forsvunnet. Hvor skilpadden har gjemt seg og hvordan Inspektør Protese finner skilpadden, gjemmer seg i episode to.

Hør episode 2 (11:01) her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/04/Episode-2.mp3]

Supre superduper computer

I tredje episode av Inspektør Proteses usedvanlige reiser, undersøker inspektøren hvem hvem erkefienden “Dytter’n” er. På jakt etter “Dytter’n” sitt oppholdssted finner inspektøren ut noe ekstremt uventet og urovekkende.

Hør episode 3 (10:03) her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2013/04/Episode-3.mp3]

 

Finn mer nettsaker fra Født Naken her eller kan du sjekke oss på Facebook eller Twitter.

Anbefalte artikler