EKSTRA EKSTRA: Familiedrama hos Giske/Pilkington

This content has been archived. It may no longer be relevant

Det er ikke unormalt at barn blir skilt ved fødselen, det er faktisk vanligere en man skulle tro. I følge tall fra Statistisk sentralbyrå er det faktisk omkring 20 millioner norske barn som blir skilt ved fødselen årlig.

– Det er overraskende mange som blir skilt ved fødselen, og av helt naturlige grunner er det rødtopper som mest er utsatt for fødselsskille.

Sier Bernt Ytterpunktssvik, pressetalsmann for SSB og spesialist på mørke tall. Ytterpunkssvik har ikke svar på hvem som er skyldig for søskensepareringen:

– Flere millioner yen blir brukt årlig på forskning av barn som skilles ved fødselen, men om det er barnene selv eller foreldrene som ønsker skillet er fortsatt uvisst.

Etter flere minutter grundig etterforskning fant Født Naken redaksjonen noe så rystende at vi ikke kunne holde tett, større skandaler innen norsk politikk skal man ikke lete langt etter. Men når selveste næringsministeren har familiehemmeligheter må vi bare bryte en ikke-eksisterende taushetsplikt og la folket få høre sannheten.

En stormfull høstkveld for omtrent førti år siden skjedde det som skulle forandre både Karl Pilkington og Trond Giske sitt liv for alltid. De er biologiske brødre, men fikk aldri til å få oppleve søskenkjærlighet sammen.  Etter skillet under Pilkingtons fødsel var skjebnen heller urettferdig med begge og turen bar i hver sin retning. Giske havnet på en gård i Trondheim(Norges kjedeligste by, red. anm.), mens Pilkington ble sendt til Manchester(som var full av arbeidsløse gruvearbeidere på den tiden) i England, noe som har preget Pilkington hardt.

Da vi tok kontakt med Pilkington var han nokså likegyldig til nyheten, men ønsket å bli bedre kjent med Giske.

– Hva så om han er broren min eller ei? Han virker jo som en hyggelig kar. Håper han tar imot tilbudet mitt om Ein Idiot på Tur, sesong fire.

Pilkington utdyper at han har tilbudt Giske en plass i Ein Idiot på Tur, men uten svar kan ikke Pilkington gjøre annet en å krysse fingrene og håpe på det beste. Foreløpig kan han ikke si stor mer enn at serien vil gjennomgå et navne bytte om Giske skulle takke ja til tilbudet.

– Alt jeg kan si er at serien kommer til å hete To Idioter på Tur, om Giske ble med.

Etter utallige forsøk, har vi dessverre ikke fått kontakt med Giske.
Vi har derimot mottatt flere trusler fra Nærings- og handelsdepartementet, dermed har Født Naken valgt å legge saken på is, og kommer derfor ikke med mer.

Følg Født Naken på Facebook og Twitter, eller sjekk ut programsiden.

Anbefalte artikler