Kvinner er sterkere enn menn

This content has been archived. It may no longer be relevant

Studentlekene i Trondheim

Studentleken (SL) 2013 er arranger av NTNU, og ble holdt fra 20.-24.februar i år. Målet er å gi alle som driver med idrett et bredt tilbud som alle kan delta på.

Idretter som er med i lekene var:

Svømming, Bordtennis, fekting, Håndball, Lacrosse, Volleyball, Langrenn,

Golf, Squash, Badminton, Ski, Roing, Orintering, Basketball, Innebandy, Amerikansk fotball,

Rugby, Futsal og Koie-5-kamp.

BSI Volleyball er vinnere

Lagene som var med i volleyball for kvinner hadde ingen sjanse. BSI volleyball hadde 6 kamper i løpet av studentlekene, og vant alle. NTNU som arrangerte lekene hadde hele fem lag med i volleyballturneringen, og BSI stilte med ett. Dette stoppet ikke jentene fra å knuse motstanderene og ta førsteplassen.

Pumper jern

Solveig og Malene kunne fortelle at de trener 4 ganger i uken med styrketrening i tillegg! Det er god grunn til å annta at disse jentene er seriøse, og vi kan skjønne grunnen til at de er vinnere. De sier også at BSI har gode trenere og en god vinnerkultur. Med andre ord, disse jentene liker å vinne. De bruker også film for å se hva som var feil med kampene de har hatt, og hva de kan forbedre. “Det er lettere å se feil på film“.

Shorts VS hotpants

Det ble også snakk om antrekket som blir brukt i volleyball, kalles det shorts eller kalles det hotpants? Det er vel mulig å argumentere for begge deler. Stram truse ble også nevnt, men det viktigste er vel at det er behagelig å gå med.

 Radiovert VS volleyball-spiller

I løpet av sending lurte vi på hvor godt trent Malene og Solveig var. Vi måtte finne en måte å teste dem på. Det var da Cato meldte seg ufrivillig til å bryte håndbak med Malene Morken.

 

Som man kan se på bildet, viste Cato seg som en lett match for det som blir omtalt som “det svakere kjønn”, til stor skuffelse og ydmykelse blant de mannlige deler av programmet.

 

Hør på Studentmorgen, hverdager fra kl 07.00 til kl 10.00 på Studentradioen i Bergen

Anbefalte artikler