Det beste fra by:Larm

This content has been archived. It may no longer be relevant

Vi tok turen til Oslo og by:Larm for å ta tempen på skandinavias største musikkbransjefestival . Etter litt tenke tid har vi kommet fram til noen favoritter. -Her er noen av godbitene vi fikk med oss februar 2013.

Hold øye med disse fire:

De har ikke slått gjennom helt enda, men er absolutt verdt å holde øynene oppe for. Emile The Duke, Arlie Mucs, Adam Kanjama, og Bergens egne Verdensrommet er by:larms mest lovende:

1. Emile the Duke – Mono:

Utestedet fylte seg sakte, men sikkert opp til den førte konsertopplevelsen Trigger Bergen har hatt på byLarm. Emil the Duke entret scenen i en fin frakk. Han startet preike på glatt amerikansk og satte raskt stemning i forventningsfulle publikummere. Småpraten mellom låtene var vittig og litt på kanten: Any of you got education?” publikum humret, litt usikkert. ”Nobody? Cause you know, the chinese are coming”, og vips var vi med på greien.  Han har nettop sluppet singelen “The Nightcap” og vi vet at han har mer på lur. Derfor gleder vi oss til å følge med denne kisen her fremover. Konserten var en flott opplevelse og Emile the Duke er absolutt verdt å sjekke ut!

2. Arlie Mucs – Rockefeller Annex:

arlie mucks

Godt samspill og et lekent trygt scenebilde. Gjengen satte god stemning i publikum med den eksperimentelle popen sin og det oser av potensiale lang vei. Dette falt rett hjem og vi bare MÅ holde øye med disse gutta. Foto: Silja Dyngeland

 

3. Adam Kanjama – Wimp Annex:

IMG_2762

Lille gutten med de store budskapene. Sterke tekster og en rapper vi kommer til å høre MYE mer fra håper vi. Med linjer som “Det e på riktig vär forsiktig” på svensk, var det lett å digge om du skjønner… Rett og slett knall i padden dette her! Foto: Silja Dyngeland

4. Verdensrommet -Rockefeller Annex:

Verdensrommet spiller bra. Vi digger de nye låtene “Alt det du sier (til deg selv)” og “Der Hvor Du Aldri Kan Stå”. Vi gleder oss til å følge med dem videre!! Foto: Verdensrommet

Tre solide:

Ikke alle by:Larms artister er “unge og lovende”, noen er også etablerte godt kjente artister, men de blir ikke noe dårligere av den grunn. Razika, Blood Command og Turbonegro, leverte alle konserter av det høye kalibre som har gjort navnene deres kjente i vårt ganske land.

1. Razika -Sentrum Scene:

Dette var gøy. Gode låter fra en samspilt gjeng. To blåsere hadde de også med på noen av låtene. Det var stilig og gjorde lydbildet spennende. Disse jentene har humor, og tørrvittigheten mellom låtene gjør det tydelig at de kjører stil på sakene. En flott konsert!

 

2. Blood Command -Wimpteltet:

blood command1

Dette ga mersmak og bakoversveis. Fyttirakkeren,  her leveres det litt av et trøkk, det liker vi.  Foto: Silja Dyngeland

3. Turbonegro – Wimpteltet:

turbonegro

Turbojugendluene hopet seg opp og bandet leverte nytt og gammelt materiale til både fansen og til nye lyttere. Gøy som vanlig. Foto: Silja Dyngeland

To stemningsmestre:

Noen artister gir alt på scenen for at publikum skal ha en fantastisk kveld. Bottled in England og High as a kite leverte noen av by:Larms beste sceneshow.

1. Bottled in England – Jaeger:

bottled in england

Noen gikk amok med røykmaskinen og det var svært vanskelig (selv om vi sto heeeelt framme) å se bandet. Men høre de fikk vi da jommen meg. Det gruvet med livlig trommeslager og en bananas vokalist. Gode gjestevokalister hadde de også med og stemningen var rett og slett knall. Oppsig. Foto: Silja Dyngeland

2. High as a kite -Rockefeller:

high as a kite1

Flott scenebilde med godt gjennomført image bestående av indianeransiktsminke og masse fjær. Flott musikk, flotte låter og dette var helt supert å få med seg. Foto: Silja Dyngeland

Anbefalte artikler