De nye stemmene

This content has been archived. It may no longer be relevant

VI kan friste deg med nye, spennende, morsomme, rare, opplysende og musikalske programmer på sendeskjema denne våren. Her er en rask presentasjon av de nyeste programmene på radioens frekvenser.

 

226147_529736717059832_1755043430_nPøbb

En rekke tilfeldige hendelser har ført tre ravende pøbbgåere til studio1 i Bergen. De skravler som oftest om øl, damer og andre eksistensialistiske gåter livet har å by på. Hver torsdag fra kl. 10-11, blir hvetebryggets sødme overført til radiobølger. Ta en pause fra lesingen, slapp av og ta deg en kald halv. Det har du fortjent.

Les mer om Pøbben og last ned podcaster

Følg gutta på facebook

 

kesamstasjon_liten

Kesam stasjon

Et lærerikt underholdningsprogram hvis mål er å gjøre de dumme smartere, og de smarte dummere. Magnus fungerer som stasjonsmester O. Tidemann, med Steffen og Mike som sidekicks. Hver fredag fra kl. 10-11. Cowabunga!

Les mer, og hold deg oppdatert på podcaster

Sjekk ut stasjonen på facebook

Det korteste strået

Her diskuteres de sosiale utfordringene som finnes i alles hverdag. Programmet tar opp de synlige utfordringene, de mindre synlige, og de som folk kanskje ikke var helt klar over fantes, men som like fullt påvirker vedkommendes sosiale verden. De tre programlederne Heidi, Vågard og Lovise har alle trukket det korteste strået her i livet. Med både talefeil, rødt hår og psykologer til foreldre ønsker de å hjelpe alle taperne der ute med å reise seg. Ved å finne steriotypiene og fordommene, sette de under lupen og teste de ut, vil de tre avsløre overtro og misunnelse og hjelpe deg med å komme over din egen håpløshet og ulykke. Hver søndag kl. 10 -12!

Les mer og følg med for podcaster

Lydmuren

Hva tenker du når du hører begrepene bluegrass, psykedelia, garage, grunge og shoegaze?555858_10151241785111356_2037696372_n
Hvilke assosiasjoner får du når dødmetall, punkrock og indiemusikk nevnes?
Vi har alle fordommer og forventninger når det kommer til musikk. Det vil vi gjøre noe med. I Lydmuren har vi som utgangspunkt at alle sjangre har gode artister. Det skal være lydmurens
oppgave å finne frem til disse artistene og presentere dem for deg. Hver fredag 13-14.00

Her finner du mer om programmet og repriser

Bryt ned lydmuren din på facebook

 

 

For resten av Studentradioens nye sendeskjema kan du se her

BONUS:

Kesam Stasjon er ikke bare på radio.

Kent Cope & Badly Wounded feat. Shoe Horny – Sexy Boy:

Anbefalte artikler