VINN: ViP-Billetter

This content has been archived. It may no longer be relevant

“I stedet for å utføre de pålagte etyder likte han bedre å improvisere” skal det sies om Ole Bulls første møte med klassisk musikk. Noe han definitivt har til felles med improvisasjonsteater-gruppen “Bare Moro Impro“.16. bmi2April står de fire gutta på scenen nettopp på Ole Bull Scene. Olav Haugland, Christian Mikkelsen, Leo de la Neuz og Emil Berntsen sier selv at de gleder seg og kan garantere en forestilling fullpakket med hinsides humor og latterkrampe.

VINN

Billettene er allerede lagt ut for salg, noe som betyr at de forsvinner raskt. Men er du heller av den typen som vil oppleve det lille ekstra kan du vinne VIP/backstage-superbilletter ved å sende en SMS med kodeord “Srib BMI” til 1963 med en sabla god forklaring på hvorfor akkurat DU fortjener billetten. Vinneren kåres på FM107,8 presis kl. 08:15, tirsdag 15. Februar.

Studentmorgen var så heldige å få besøk av BMI i studio. Her er en liten smakebit av det du kan vente deg 16. April:

[audio: https://srib.no/wp-content/uploads/2013/01/bmi-studentmorgen-221.mp3]

Anbefalte artikler