— Ex.phil-studenter er irriterende

This content has been archived. It may no longer be relevant

Andreas Roaldsnes er ansvarlig redaktør for andre år på rad og har tilsammen 160 medarbeidere å holde styr på. Som i de fleste jobber er det ting man blir lei av.

— Det jeg er mest lei av er tekniske problemer. Hvis en medarbeider kommer med fingeren oppi været og et spørrende blikk, så er det som regel det det er snakk om. Men som oftest dreier det seg ikke om en teknisk feil, men heller en brukerfeil. Noen ganger er det gjerne bare en mikrofon som ikke er skrudd på.

Studentradio-mennesker er i tillegg veldig rotete. I kontorlandskapet er det flerfoldige skitne kaffekopper og i studio ligger det strødd popcorn på gulvet.

— Det første jeg tenkte da jeg kom inn i studio i dag var: “Er det ingen som har støvsugd?”. Det er vanskelig å ta ansvar for alt, som for eksempel støvsuging.

Andreas er en snart 27 år gammel mann med mye erfaring på baken. Hvordan takler han unge håpefulle som hvert semester begynner i Studentradioen?

— Det kan bli kjedelig med de samme diskusjonene på nytt hele tida. Det er gjerne snakk om hvorfor ex.phil er så kjipt og hvor vanskelig en skoleeksamen var.

Men rett skal være rett. Andreas er hovedsaklig en nokså tilfreds redaktør.

Hør intervjuet med Andreas her:

[audio: https://srib.no/wp-content/uploads/2012/11/Emomandag-Intervju-med-Andreas.mp3]

Hør hele Emomandags siste ordinære sending her:

[audio: https://srib.no/wp-content/uploads/2012/11/Emomandag-podcast-26.11.2012.mp3]

 

 

Anbefalte artikler