Hva ligger bak?

This content has been archived. It may no longer be relevant

Blir utenomjordiske vesener holdt fanget langt ute i den amerikanske ødemarken?

Blir vi gasset av myndighetene hver gang et fly passerer og etterlater seg hvite striper på himmelen?

Og er smurfeland egentlig et eneste stort kommunistisk kollektiv?

Mir tar denne uken for seg ulike konspirasjonsteorier, hva som kjennetegner dem og hvordan de oppstår. Er det slik at myndighetene kun er ute etter å føre oss bak lyset? Mir kan ikke gi deg alle svarene, men vi kan love en interessant ekspedisjon gjennom jungelen av løgner og sammensvergelser.

 

———————————————————————————————————————————————

Utanriksmagasinet Mir kan du høyra kvar fredag frå klokka 11 til 12 på Studentradioen i Bergen. Kvar veke kan du høyra utanrikspolitiske analyser, kulturelle reportasjar og diskusjonar om ukjende eller kjende problemstillingar i verda.

Anbefalte artikler