Jones Vs. Savage

This content has been archived. It may no longer be relevant

Premier League fyller i år 20 år, og i den anledning kårer fotballprogrammet “Offside” tidenes kuleste Premier Leaguelag. Kåringen baseres i hovedsak på spillerens karakter utenfor banen. Denne uken skal vi kåre hvem som blir makkeren til Gazza på midtbanen. Det står mellom råskinnene, Vinnie Jones og Robbie Savage.

Vinnie Jones kjenner du ikke til fordi han var en god fotballspiller, men vi kan si det først som sist. Mannen har vunnet FA-Cupen og spilte for Wimbledon og Chelsea. Jones har rekorden for raskeste røde kort i England. Det tok han fem sekunder å gå i en hodeløs takling for så og bli utvist.

En mann som hadde de gamle verdiene i fotball, som det settes pris på i en tid hvor filming er temaet på alles lepper.. Vinnie Jones var en spiller som kunne gi en takling, men definitivt også motta en suser uten å klage. Idag finner du Jones i LA hvor han slikker sol og er med i storfilmer som X-men og Snatch. En spiller vi aldri vil glemme.

Robbie Savage har gjennom hele sin karriere levd opp til sitt navn, Savage, eller villmann på norsk. En strålende fotballspiller som sjarmerte hele Premier League da han som unggutt var med på det sterke Leicesterlaget, som blant annet vant ligacupen. Uheldigvis for waliseren, er han mest kjent for sine stygge taklinger og sine 89 gule kort i Premier League. Han ble også lagt merke til da han  leverte en solid porsjon antibiotikamage på dommerens toalett før en kamp. Dette ble han også bøtelagt for. I nyere tid kan du nyte Robbie på den britiske versjonen av “Skal vi danse”.

Før du stemmer kan du høre Håvard Rødal og Nicolai Frantzen argumentere for og imot kandidatene:

[audio: https://srib.no/wp-content/uploads/2012/11/Offside-Jones-vs-Savage.mp3]

 

Stemme gjør du her! Vinneren og lansering av angripere får du på onsdag kl. 11.00

[poll id=”10″]
Hør fotballprogrammet Offside hver Onsdag 11.00 på SRIB

 

 

Anbefalte artikler