Pass deg for Onkel Snutefaen!

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hør reprisen av ukens sending her!

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/11/Gorilla-Snutespesial.mp3]

Gorilla – Snutespesial

Forakt for politiet har alltid vært sentralt innenfor samtlige musikksjangre og denne forakten utgjør tema for ukens sending av Gorilla. Det gylne triangel bestående av Torjus, Maiken og Kaspar har ved hjelp av utrolig kvasivitenskapelige analyser og ekstremt ukritisk kildebruk forsøkt å dykke ned i punken, hardcoren og hip hopen for å finne noen av svarene på hvorfor hatet mot politiet står så sterkt.

Maiken foteller deg litt om punkbevegelsen her hjemme og konfrontasjon med de skumle autoriteter igjennom en innføring  i Blitzhusets historie. I tillegg kjører hun på om brutale politidrap som har blitt til punkehits.

Torjus og Kaspar synser om hip hopens hat mot “the boys in blue“,  hvor årsakene til hatet blir sammenlignet med hatet som hardcoren og punken produserte. Kaspar forsøker også å forklare konteksten for amerikansk hardcores politiforakt  på 80-tallet. Redaksjonen forsøker også å reflektere over hvorvidt politiet faktisk er noen “jævler” eller om det er noen “fine folk som prøver å gjøre jobben sin“. Som akkopagnement til dette får du som alltid kun servert de aller beste hitsene.

Spilleliste:

Betong Hysteria – Snuten kommer

Fucked Up – Police

Urban Waste – Police brutality

The Dicks – The Dicks hate the police

Svart Framtid – Snuteterror

Killer Mike – Don’t die

MDC – Dead Cops

Black Flag – Police story

The Partisans – Police Story

Angelic Upstarts – Murder of Liddle Towers

Cocksparrer – Riot Squad

Slakter Nilsen – Snuten kommer

Poison Idea – The Badge

Anbefalte artikler