Champagnestudenten – Episode 1

This content has been archived. It may no longer be relevant

Lovise Rem Follesø, bedre kjent som hele Bergens Feinschmecker (tysk for Gourmet) var å finne i midtsideartikkelen til Bergens Tidende tirsdag i forrige uke.
Jungeltelegrafen gikk som en farsott da den bergenske avisen utdypet overskriftene med “-ja, det er sant!”. Denne fantastiske livsstilen virker i manges øyne altfor god til å være like sann som vestlandsjournalistikken tilsier.

Studentmorgen kjenner nemlig helten bak fasaden godt nok til å ta dette med en god klype tequilasalt. Derfor kan du i fire uker fremover følge Champagnepikens hverdag som bohemsk luksusdyr her på Studentradioen i Bergen.

I første episode reiser Follesø i lag med Sebastian Tallaksen til Vinmonopolet for å teste ekspertens champagnefaktor. Har BT bommet fullstendig, eller har Follesø det som skal til for å kunne kalles en ekte Feinschmecker?

Hør første episode av Champagnestudenten her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/11/Episode-1.-Champagnestudenten.mp3]

Anbefalte artikler