Moralsk pekefinger til Øygard

This content has been archived. It may no longer be relevant

Over helga faller dommen i Øygard-saken. I Blodharry er du ikke uskyldig til det motsatte er bevist. Dom er allerede avsagt av Blodharrys moralske fyrvokter og protestant Olav Åsen Haugsgjerd. Han er av en oppfatning at Rune Øygard er styggemakten i egen person og gir han betegnelsen “kåtemann”. Flatterende? Muligens, men likefullt en påstand støttet av samtaler på skype og via slettede sms`er.

Hør hele Olav Åsens moralske leksjon her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/11/øygardfinger.mp3]

Uenig eller provosert over Olav Åsens dom? Si din mening i kommentarfeltet under.

 

Blodharry er Studentradioen i Bergens minst pretensiøse og mest skitne program. Hør hos hver søndag fra kl 11 – 12. Om du ikke gidder å stå opp så tidlig kan du heller høre oss som podcast eller som reprise. Bli også fan av oss på facebook.

 

Anbefalte artikler