Tre grunner til å bli et radiotryne

This content has been archived. It may no longer be relevant

1. Tilfredsstill eksponeringsbehovet

I følge all forskning (allforskning.no), lever vi en tidsalder hvor alt vi unge ønsker å gjøre, er å eksponere oss selv. Med 114 reklamefrie sendetimer i uken, finnes det få grenser for hvor mye eksponering du kan få til. Radioen er en perfekt mulighet for de uheldige, som ikke har blitt benådet med et vakkert ytre. Om også din stemme skulle være under par, søker vi både fotografer, nettjournalister og databasehoder.

2. Skaff deg venner

Ingen liker en viggovenneløs. Studentradioen har over 150 medarbeidere som er like ivrig etter nye venner som du er. Med omlag 35 programmer, fordelt på syv redaksjoner, skulle det være vanskelig selv for de mest innbitte av oss, å ikke finne noen med samme interesser.

Tidligere viggovenneløs, Carina (22): “Før satt jeg hjemme alene hver helg og spiste taco. Nå har jeg har funnet venner for livet!”

3. Gratis journalistisk erfaring

Ikke for å skryte, men mange (noen) av studentradioens medarbeidere ender i fete jobber i mediebransjen (BT, filmpolitiet, NRK, P3, TV2). Hvis du tror du kan få jobb i medie-Norge uten erfaring, tar du feil. Vi stiller ikke krav til at du kan noe fra før, kun at du vil kunne noe når du er ferdig.

 

Hvis du vil lese litt mer seriøst om oss, eller ble solgt og vil søke, kan du klikke her.

Anbefalte artikler