Blodharry-lupen: Statsbudsjettet 2013

This content has been archived. It may no longer be relevant

Det er snart tre uker siden statsbudsjettet ble lagt fram. Store deler av den norske befolkning har allerede glemt det og gitt en god f. Det har ikke Blodharry. Vi har latt budsjettet synke inn, reflektert og konkludert. Det er flere felt harryen er påvirket av, stort sett negativt.

De feltene harryen er opptatt av inkluderer skatt på bosteder, toll på utenlandske varer, veiens standarder og tv-lisensen.

Etter nøye ettertanke er det lett å konkludere med at vi harryer går et vanskelig liv i møte.

Takk for det Sigbjørn Johnsen!

En oppsummering finnes selvsagt:

[audio: https://srib.no/wp-content/uploads/2012/11/statsbudsjett.mp3]

 

Blodharry er Studentradioen i Bergens minst pretensiøse og mest skitne program. Hør hos hver søndag fra kl 11 – 12. Om du ikke gidder å stå opp så tidlig kan du heller høre oss som podcast eller som reprise. Bli også fan av oss på facebook.

 

Anbefalte artikler