– Jeg er jo bare et innleid tiltak for å få fredagskvelden til å gå

This content has been archived. It may no longer be relevant

Studentmorgen har vært så heldig å få et intervju per telefon med den berømte helskjeggete visesangeren, kjent for sine ofte direkte, morsome og kansje litt på kanten tekster. Egil forteller litt om hvor fasinert han er over nettopp fenomenet telefon, det faktum at han kan sitte hjemme i Oslo mens vi sitter i ett studio i Bergen, og fremdeles snakker sammen på samme radiokanal er noe som tydeligvis imponerer.

Egil snakker litt om hvordan hans opptreden på Kvarteret egentlig bare er en måte for studenter å få Fredagskvelden til å gå, uten å måtte ty til utagering som å knuse pepperkakebyer eller andre kjipe ting.

Videre knuser vi (egentlig ikke) mytene rundt Egil om hva han gjør før han skal på scenen. Trodde du kansje at de rare kostyme han bruker er valgt ut etter nøye planlegging om hva som kan være “morsomt” ? Tro om igjenn, det har seg nemlig slik at alle antrekk Egil bruker, er valgt ut på forhånd av arrangørene av det aktuelle arrangementet, noe som gjør at Egil ikke vet hva han skal gå med før han dukker opp i lokalet.

I tilleg bekrefter han bruken av  en “setlistegenerator” for å bestemme seg for hvilke sanger han skal bruke. Generatoren sirkulerer på tre lister, såkalte “A” “B” “C”-Lister som inneholder diskografien til Bare Egil, rangert etter popularitet. Den fungerer mye som listene til NRK, men fordi han har programert listene selv går de av og til i surr forteller Egil, og da hender det at Egil selv velger sanger han tror kan slå ann den opptredenen.

Hvis du ønsker å se Bare Egil band live, kan du gå inn å finne mer informasjon om konserten på kvarteret.no eller kjøpe billetter på billettservice.

 

Hør hele intervjuet med Bare Egil her

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/10/Intervju-med-Bare-Egil-Torsdag-25.10.12.mp3]

 

 

Anbefalte artikler