Bowyer Vs. Barton

This content has been archived. It may no longer be relevant

Premier League fyller i år 20 år, og i den anledning kårer fotballprogrammet Offside tidenes kuleste Premier Leaguelag. Kåringen baseres i hovedsak på spillerns karakter utenfor banen. Denne uken skal vi få frem tidenes kuleste høyrekant.

Lee Bowyer hadde sin storhetstid i Leeds, men har alltid vært kjent som slåsskjempen som av en eller annen grunn liker å sloss med folk med en annen hudfarge. Han var en av stjernene på leedslaget som kom seg helt til semifinalen i Champions League i 2001. En landskamp for England har Bowyer, men har er nok mest kjent for å ha blitt utvist etter å sloss med lagkamerat Kieron Dyer midt i en kamp.

Joey Barton spiller nå i Marseille, og soner en 12 kampers lang karantene, en av mange straffer denne spilleren har fått i løpet av karrieren. Barton har også en landskamp, men er nok mest kjent for tiden sin bak lås og slå, hvor han har tilbragt mer dager enn han skulle ønske. Temperamentet til Barton har sannsynligvis sørget for at karrieren hans ikke har blitt det den kunne vært. Kapteinsrollen har Barton kledd i både Newcastle og QPR, men har nå dratt for å slikke sol i Sør-Frankrike.

 

Argumentene til Håvard Rødal og Nicolai Frantzen her:

[audio:https://srib.no/wp-content/uploads/2012/10/Offside-Bowyer-vs-Barton.mp3]

Her kan du stemme! Hvem som kommer inn pluss to kandidater til den første midtbaneplassen kommer også i sendingen vår onsdag kl 11.00

[poll id=”3″]

 

Hør Offside hver onsdag kl. 11.00 på studentradioen i Bergen

Anbefalte artikler