Retro: Halve troppen på fylla før viktig turnering

This content has been archived. It may no longer be relevant

I fjor endte det som vanlig med tre strake tap og rett ut av turnerningen, Studentradioen har enda til gode å ta poeng i medieturneringens historie kan det endre seg lørdag? Uansett, i fjor ødela en fyllekule turneringen for SriB-laget:

Studentradioen i Bergen stiller som alltid lag i medieturneringen arrangert av TV2. Store deler av ryggraden i årets tropp valgte en utradisjonell oppladning til den viktige turneringen. Fire av spillerne ble observert på et av Bergens vannhull i natt med en enhet av øl i hånda. Disse fire var i følge vitner på stedet Olav «Zubizareta» Åsen, Håvard «P.Neville» Åsen, Håvard «Baresi» Rødal og Joakim «Busquets» Haaland.

Sistnevnte skal i tillegg ha vært sjanglete og opptrådt truende mot andre gjester på stedet.I tillegg skal radioens toppfotballsjef, Olav Storli vært tilstede:

— Det stemmer at jeg var innom Kvarteret for en kjapp cola. Jeg håndhilste da på Rødal, men kan ikke bekrefte om vedkommende var beruset eller ikke, sier Storli i en kjapp kommentar før han beklager seg og går tilbake til bearnaise-måltidet sitt.

Lagets trener, Henrik Langeland «Avram Grant» Jensen, var ikke videre blid når Fotball på boks ga han de ferske nyhetene.

— De gjorde hva? Det er totalt uakseptabelt og en hån mot meg, medspillere og radioen generelt. Men dette vil jeg ikke ta i media, dette tar vi internt.

— Vil det få konsekvenser for disse spillernes deltagelse i medieturneringen?

— Det har jeg ikke rukket å ta stilling til, men det som er fakta er at troppen er smal i utgangspunktet og ikke i utgangspunktet kan unnvære de nevnte spillere.

Stjernespiss Bård «LongBård» Havåg tar med sjokk i mot beskjeden om lagkameratenes fuktige kveld.

— Jeg har ikke ord. Her ligger jeg hjemme å har intensiv behandling av en lei ankelskade og jobber mot klokka for å bli klar, mens mine lagkamerater forderver egen kropp natten før årets viktigste begivenhet. Det er demotiverende.

I Tyskland sitter en sliten tidligere trener Andreas Oppedal. Han sitter i en bod i Munchen med en seidel og en bedre wiener når FpB kontakter han:

— Om dette stemmer er det selvfølgelig uheldig. Selv har jeg aldri vært beruset før kamp. I år hadde jeg tro på tidenes første enkeltseier for Studentradioen, men det blir vel nok en gang med drømmen.

President i SRiB, Andreas Roaldsnes er for øyeblikket i Oslo hvor han bivåner 20 spørsmål fra Studio 19 på Marienlyst. Han nekter å kommentere dette til media, men bekrefter at dette vil få konsekvenser senere.

I tillegg til de nevnte fire, sier ryktene at også den irske vingen Andreas Rooney var på vift.

— Jeg var aldri ute av leiligheten i går kveld eller natt, sier Rooney før han legger på røret.

I følge vitner skal han derimot ha deltatt på både vors og nach i egen leilighet og ikke vært i seng før 6 på morgenen.

Olav Åsen bedyrer at han inntok nærmere et dusin enheter alkohol.

— Dette er sludder. Hvordan måler en egentlig en enhet? Jeg følger nederlandske standarder og ifølge disse intok jeg svært få enheter.

Langeland Jensen er uansett oppgitt.

— Ville dette skjedd i Studvest eller BSTV? Neppe, avslutter en skuffet trener.

Medieturneringen 2011 går av stabelen i dag lørdag på Nordnes.

Vi håper vi slipper en lignende skandale i år og at folk har holdt seg inne fredagskvelden og ladet rolig opp. Vi beklager også forfatterens og Åsens misforståelse av nederlandske drikkeenheter, som i likhet med Joakim Haaland er av typen pygme.

Forøvrig er Olav Åsen “Chilavert” Haugsgjerd, Olav Helge “Strandli” Storli, Joakim “Mjelde” Haaland, Henrik Langeland “Avram” Jenssen, Andreas “Koller” Oppedal, Bård “Aarøy” Havåg og Håvard “Mattheüs” Rødal forventet til Nordnes til Medieturneringen 2012, der motstanderne er TV2 Sport, Dagen og Natt og Dag.

PS: Det er ventet at Bergen Student TV skal følge SriB-laget ekstra nøye, nærmest i Vi er Vål`enga stil.

Offside kan du høre hver onsdag fra 11 til 12.

Anbefalte artikler