Her er årets påskekrim!

I år kan studentradioen endelig by på en egenkomponert påskekrim. Studentmorgen onsdag har kasta seg rundt å laget et aldri så lite radioteater i påskens krimånd. Vi kan by på flere kjente karakterer og et drama du kjenner fra virkeligheten, samt aktuell påskemystikk!

Krimserien hadde premiere på onsdagens sending av Studentmorgen onsdag, produsert av Studentmorgen Onsdag.

Hør første del av årets påskekrim her

Hør også hele studentmorgen onsdag sin påskesending her:

Siste podcaster

  • FREDAG: Mia, Karen & Elise
    Kom, mai, du skjønne milde! Vi starter denne fredagsmorgenen i høygir. Elise, Mia og karen er på plass bak mikrofonene og solen skinner i verdens fineste by. Hva skal du i helgen? Hva synes du om måker, finn.no Brann-Rosenborg og meditasjon? Tune inn for å finne ut hva vi mener! God fredaaag!
  • TORSDAG: Selma, Kristiane og Kathrine
    God morgen alle sammen! Torsdagsgjengen er i fyr og flamme i denne nye episoden! . Vi henter oss inn etter å ha kåret topp 3 ick hos gutter med topp tre turn-ons. Vi kickstarter også en sommer-konkurranse der Kristiane er førstemann ut! Teknisk sjef Terje får også smake på stress og vår barnslige humor. Ble du nysgjerrig? Sett deg ut i sola og kos deg med en herlig episode full av energiiiii. Xoxo Selma, Kristiane og Kathrine
  • TIRSDAG: Ida, Naba og Inger
    Happy tie dye-tirsdag! Idag får du servert alt fra sykepleiere og sank-day, til hemmelige guttesanger og gamle menn som gir komplementer. Ida har quiz, Naba ranter om utveksling og Inger har laget helt nye sanger. Hør hvis du er kul!
  • MANDAG: Tale. Maud og Line
    Hvilke nytelser bør man egentlig være flau over?? Tema er guilty pleasures og favorittjentene dine byr på HØY utlevering av egne pleasures. Det diskuteres, gjettes og lekes med alle de hemmlige syndene til mandagsgjengen.
  • FREDAG: Linn og Karen
    Denne fredagen byr på tidenes tomannsshow, og vi diskuterer alt fra sommerkroppen til kvinnefotball <3 Hva er felles nevneren mellom Spillet, Eminem og Gin tonic...? Obs! På grunn av tekniske problemer er det kun siste halvdel av sm fredag som ligger ute som podcast nå :(

Anbefalte artikler